ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: shinny κολάν, ζιβάγκο και ankle boots
 

H Angelina Jolie σε ένα πολύ ξεχωριστό fashion show

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

H Angelina Jolie, ηθοποιός πρώτης γραμμής στο Hollywood, κομψή και προσεγμένη σε κάθε της εμφάνιση και, κατά καιρούς, μούσα πολλών καλλιτεχνών, αποκάλυψε πως δεν είχε πάει ποτέ σε fashion show. 

Η Jolie, σαν ειδική απεσταλμένη της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες, βρέθηκε σε καταφύγιο προσφύγων στο Nairobi της Κένυας, στην πρώτη σειρά ενός πολύ ξεχωριστού fashion show: 

''Ήταν ένα σόου που μου ταιριάζει. Τα πιο όμορφα κορίτσια, επιζώντες με το κεφάλι τους ψηλά, να δείχνουν τα designs και την κουλτούρα τους, δείχνοντας πως είναι εφυκτό να βρεις τη θυληκότητα ξανά αφού της επιτέθηκαν βίαια. Πολλά από τα κορίτσια που γνώρισα είτε είδαν τους γονείς τους να πέφτουν νεκροί, είτε χωρίστηκαν από τις οικογένειες τους. Σχεδόν όλες έζησαν σεξουαλική βία και πολλές γέννησαν μετά από βιασμό'' είπε η ηθοποιός. 

To καταφύγιο προστατεύεται από το RefuSHE, έναν μη κυβερνητικό οργανισμό που προσπαθεί να προστατεύσει και να φροντίσει κορίτσια και νεαρές γυναίκες από 13 μέχρι 23 χρονών που έφυγαν από τη Σομαλία, του Βόρειου Σουδάν, και από άλλες πόλεις και χώρες της περιοχής που βρίσκονται σε πόλεμο. 

Το RefuSHE, με τη βοήθεια των Ηνωμένων Εθνών, ενθαρρύνει την οικονομική ενδυνάμωση μαθαίνοντας στις γυναίκες πώς να φτιάχνουν πολύχρωμα σάλια με μια ειδική βαφή, και μια τεχνική που χρησιμοποιούν στην Ανατολική Αφρική. Πλέον, και σε συνεργασια με το MADE51 (που δίνει περισσότερη προβολή στους καλλιτέχνες πρόσφυγες) κατασκευάζουν και τσάντες με την ίδια τεχνική. 

Μπορείτε να μπείτε στο online κατάστημα του RefuShe εδώ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση