ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: shinny κολάν, ζιβάγκο και ankle boots
 

Gwyneth Paltrow: Σκέφτεται σοβαρά να αφήσει την υποκριτική για το site της

Η Gwyneth Paltrow, το πήρε απόφαση και σκέφτεται πολύ σοβαρά να παρατήσει την υποκριτική, να κλειδώσει το Όσκαρ στο υπόγειο του σπιτιού της και να ασχοληθεί με το αγαπημένο της site που ονομάζεται Goop.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού, η λαμπερή σταρ του Hollywood δείχνει αποφασισμένη, καθώς τόσα χρόνια βαρέθηκε να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας και να διαβάζει για εκείνη τεράστιες ανακρίβειες.

Μάλιστα, η ίδια η Gwyneth Paltrow απαντά και στους επικριτές της οι οποίοι την κατηγορούν για ανορθόδοξες συμβουλές fitness και lifestyle, που δίνει μέσα από το site της. Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει το άρθρο της σχετικά με τα καλύτερα sex toys που φαινόταν να έχει η ίδια δοκιμάσει για τους αναγνώστες της.

«Φεύγω από μια δουλειά που μου φιλάνε τον πισινό για να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει και μου θα είμαι υπεύθυνη για τη ζωή 50 οικογενειών που δουλεύουν σε αυτό. Αυτό είναι το lifestyle μου και δίνω τις συμβουλές μου μέσω του Goop. Σε όποιον δεν αρέσει δεν φταίω εγώ, αλλά πολλές γυναίκες εκτίμησαν τις συμβουλές μου» δηλώνει η διάσημη ηθοποιός.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση