ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Blue jeans με άσπρο πουκάμισο, blazer και sneakers
 

Γνωστή ηθοποιός απαλλάχθηκε από τον καρκίνο και να ο τρόπος που το γιόρτασε

Όλες οι λεπτομέρειες

Μαρία Σάββα

Το απόγευμα της Πέμπτης 15 Νοεμβρίου η γνωστή ηθοποιός Jane Fonda, αποκάλυψε τα ευχάριστα νέα στους ακόλουθούς της, λέγοντάς του ότι ο καρκίνος της είναι σε ύφεση!

«Την περασμένη εβδομάδα μου είπε ο ογκολόγος μου ότι ο καρκίνος μου είναι σε ύφεση και μπορώ να διακόψω τη χημειοθεραπεία», ανακοίνωσε μέσα από το blog της, προσθέτοντας «Το καλύτερο δώρο γενεθλίων που είχα ποτέ», είπε η 85χρονη ηθοποιός.

Με αφορμή τα γενέθλιά της που είναι σε λίγες μέρες, μοιράστηκε ότι οι τέσσερις πρώτες χημειοθεραπείες ήταν «μάλλον εύκολες», αλλά ότι η τελευταία συνεδρία ήταν ιδιαίτερα «σκληρή» για το σώμα της, περιορίζοντας ακόμη και τις κινήσεις της.

«Αισθάνομαι τόσο ευλογημένη, τόσο τυχερή», είπε η ίδια. «Ευχαριστώ όλους εσάς που προσευχηθήκατε και στείλατε καλές σκέψεις για μένα. Είμαι σίγουρη ότι αυτό έπαιξε ρόλο στα καλά νέα».

Στο τέλος του blog της τόνισε ότι: «Πρόκειται για έναν πολύ καλά θεραπεύσιμο καρκίνο. Το 80% των ανθρώπων επιβιώνει, οπότε αισθάνομαι πολύ τυχερή».

Παρά τις δυσκολίες που πέρασε η ίδια θέλησε να γιορτάσει τα γενέθλια αλλά και τα χαρμόσυνα νέα για την υγεία της, κάνοντας διάφορες ακτιβιστικές δράσεις για την κλιματική αλλαγή.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jane Fonda (@janefonda)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Jane Fonda  |  news  |  gossip  |  lifestyle  |  celebs  |  showbiz  |  Hollywood

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση