ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Γιώργος Μερκής: Τρυφερό στιγμιότυπο της κόρης του

Το πρωινό στιγμιότυπο που μοιράστηκε ο Κύπριος ποδοσφαιριστής.

Μαρία Καραμάνου

Ο Γιώργος Μερκής, Κύπριος ποδοσφαιριστής, αν και διανύει μια περίοδο γεμάτη επαγγελματικές απαιτήσεις, καταφέρνει πάντα να βρίσκει χρόνο για να δημιουργεί ποιοτικές στιγμές με την οικογένειά του. Ένα τέτοιο στιγμιότυπο αποτύπωσε και μοιράστηκε μέσω ενός instagram story το πρωί της 22ης Φεβρουαρίου, όπου φαίνεται η κόρη του, Μαρίλια, να απολαμβάνει την ομορφιά της ανατολής του ηλίου.

Αυτή η απλή αλλά σημαντική στιγμή αναδεικνύει την ουσία της γονεϊκότητας: την αξία του να μοιράζεσαι μοναδικές εμπειρίες με τα παιδιά σου, ανεξαρτήτως του πόσο μικρές ή απλές είναι. Η ευκαιρία να παρατηρήσεις τον κόσμο μέσα από τα μάτια τους και να απολαμβάνεις τις πρώτες τους εμπειρίες, όπως το να δεις ένα ηλιοβασίλεμα, είναι στιγμές που χτίζουν δεσμούς και αφήνουν ανεξίτηλα σημάδια τόσο στην καρδιά του γονιού όσο και στο παιδί.

Ο Μερκής, μέσα από αυτή την κοινοποίηση, μας υπενθυμίζει την σημασία του να παίρνουμε παύση από την καθημερινότητα και να απολαμβάνουμε τις απλές χαρές της ζωής, ειδικά όταν πρόκειται για τις στιγμές που περνάμε με τους ανθρώπους που αγαπάμε.

Δείτε το στιγμιότυπο εδώ:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση