ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Harry Styles: Κατηγορεί φαν του για παρενόχληση

Γυναίκα που του έστειλε 8.000 κάρτες είναι υπό κράτηση και η υπόθεσή της θα εκδικαστεί τον Απρίλιο.

Μαρία Καραμάνου

Μια γυναίκα από τη Βραζιλία, η Μάιρα Καρβάλιο, ηλικίας 35 ετών, βρίσκεται υπό κράτηση κατηγορούμενη για παρενόχληση του γνωστού τραγουδιστή Harry Styles. Σύμφωνα με τις κατηγορίες, η Καρβάλιο έστειλε στον τραγουδιστή περίπου 8.000 κάρτες εντός ενός μήνα, μεταξύ αυτών και ορισμένες ήταν γαμήλιες.

Η κατηγορούμενη φέρεται να έστειλε χειρόγραφες επιστολές στον πρώην μέλος του συγκροτήματος «One Direction» όταν εκείνος βρισκόταν στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ παράλληλα παρήγγειλε μέσω διαδικτύου πολλές κάρτες που στάλθηκαν στη διεύθυνσή του. Σύμφωνα με το δικαστήριο που συνεδρίασε την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, δύο επιστολές παραδόθηκαν άμεσα στη διεύθυνσή του Styles.

Η κατηγορούμενη Μάιρα Καρβάλιο παραμένει υπό κράτηση για την υπόθεση, η οποία θα εκδικαστεί στο ίδιο δικαστήριο τον Απρίλιο. Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, η Καρβάλιο διέμενε σε έναν ξενώνα στο Ερλς Κορτ στο δυτικό Λονδίνο από τον Δεκέμβριο που έφτασε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η οικογένειά της δεν γνώριζε την παρουσία της στη χώρα αυτή, σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν στο δικαστήριο. Η κατηγορούμενη εμφανίστηκε στην ακρόαση μέσω βιντεοδιάσκεψης από τις γυναικείες φυλακές όπου κρατείται και επιβεβαίωσε το όνομά της. Η δίκη της έχει οριστεί για τις 19 Απριλίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση