ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Γιολίτη: Έτσι ευχήθηκε στον Τσουρούλλη

«Χρόνια πολλά στήριγμα μου», έγραψε η Έμιλυ Γιολίτη.

Μαρία Καραμάνου

Σήμερα, 22 Μαΐου, ο Χρύσανθος Τσουρούλλης γιορτάζει τα γενέθλιά του και από το πρωί δέχεται θερμές ευχές από φίλους, γνωστούς και την αγαπημένη του σύντροφο, Έμιλυ Γιολίτη. Η δυναμική και ενημερωμένη γυναίκα της μόδας θέλησε να ευχηθεί στον αγαπημένο της μέσω ενός Insta story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά, «Happy birthday to my anchor». Η ευχή αυτή αποτυπώνει την βαθιά αγάπη και εκτίμηση που έχει για τον Χρύσανθο, δείχνοντας πως είναι το στήριγμά της σε κάθε στιγμή.

Επιπλέον, εντύπωση προκάλεσε και ένα σπάνιο throwback στιγμιότυπο που δημοσίευσε η αδερφή του, Φανή Τσουρούλλη. Η Φανή θέλησε να εκφράσει την αγάπη και τις ευχές της προς τον αδερφό της, γράφοντας, «Χρόνια πολλά με υγεία αδυναμία μου. Σε αγαπώ πολύ πολύ και ας… σε ταλαιπωρώ λίγο». Αυτή η τρυφερή και ειλικρινής ευχή υπογραμμίζει τη στενή σχέση και την αμοιβαία αγάπη που μοιράζονται τα δύο αδέρφια.

Ο Χρύσανθος Τσουρούλλης, με την ιδιότητά του ως Διευθύνων Σύμβουλος της Τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ, έχει καταφέρει να διατηρήσει ισχυρές προσωπικές σχέσεις, παρά τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Η ημέρα αυτή είναι αφιερωμένη στην αναγνώριση και τον εορτασμό του, περιβαλλόμενος από την αγάπη και τις ευχές των δικών του ανθρώπων.

Δείτε το στιγμιότυπο:

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

Χώρισε η κόρη της Βανδή

Χώρισε η κόρη της Βανδή

Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέσης.
Μαρία Σάββα
 |  CELEBS