ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, πουκάμισο και mules
 

Γιατί η Olivia Colman φοβάται όσο τίποτα την βασίλισσα Ελισάβετ;

Η πρωταγωνίστρια της σειράς The Crown εξηγεί τους λόγους που κάνουν τον ρόλο της τρομαχτικό

Μιλώντας στην εφημερίδα Daily Mirror η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Olivia Colman αποκάλυψε πως ο ρόλος της ως βασίλισσα Ελισάβετ στο The Crown είναι ιδιαίτερα τρομαχτικός και αυτό εξαιτίας του ότι φοβάται πως η βασίλισσα Ελισάβετ «θα αλλάζει κανάλι» όταν βλέπει τη σειρά. Στην συνέχεια μάλιστα εξήγησε πως ένας ακόμη λόγος που κάνει τον ρόλο αυτό τόσο τρομαχτικό, είναι το ότι η βασίλισσα μπορεί να πιστεύει πως η ερμηνεία της είναι λανθασμένη.

Μαθαίνοντας τα όσα είπε η ηθοποιός, είναι ξεκάθαρο πως μπορεί να είναι η "βασίλισσα" της τηλεόρασης και όλοι να υποκλίνονται στο ταλέντο της, ωστόσο εκείνη φοβάται περισσότερο από οτιδήποτε άλλο την μονάρχη - η οποία πιθανώς να μην την εγκρίνει.

«Υπάρχει πολύ μεγαλύτερη πίεση όταν παίζεις κάποιον που ζει ακόμα και έχεις τον φόβο ότι ίσως σε παρακολουθεί και ίσως να μην του αρέσεις... Σκέφτεσαι: Θεέ μου, τι θα γίνει αν η Βασίλισσα Ελισάβετ Β ‘παρακολουθήσει τη σειρά και με δει; Ίσως πιστέψει ότι η ερμηνεία μου είναι εντελώς λανθασμένη. Θα αλλάξει κανάλι», είπε η Colman μεταξύ άλλων.

Να σημειώσουμε πως παραμένει άγνωστο το αν η βασίλισσα Ελισάβετ έχει παρακολουθήσει ποτέ της την σειρά και τα μέλη της οικογένειάς της, όσες φορές ρωτήθηκαν, απάντησαν αρνητικά.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Crown (@thecrownnetflix) on

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση