ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: knit φόρεμα, denim σακάκι και ankle boots
 

Και τελικά, το ''The Crown'' θα συνεχίσει για έκτη σεζόν

Άλλαξαν ξανά τα πλάνα του Netflix

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Εδώ και μήνες ξέρουμε πως το ''The Crown'' θα ολοκληρωθεί με την πέμπτη σεζόν και την Imelda Staunton στο ρόλο της βασίλισσας Ελισάβετ. Τώρα, και όσο τα γυρίσματα της τέταρτης σεζόν βρίσκονται σε εξέλιξη, το Netflix ανακοίνωσε πως τελικά, θα υπάρξει και έκτη σεζόν! 

''Αρχίσαμε να συζητάμε τις ιστορίες για την πέμπτη σεζόν, και γρήγορα αντιληφθήκαμε πως αν θέλαμε να παρουσιάσουμε όμορφα και σωστά τις πλούσιες ιστορίες, θα έπρεπε να επιστρέψουμε στο αρχικό πλάνο των έξι κύκλων'' είπε ο δημιουργός της σειράς, Piers Morgan.

Με αυτό υπόψη, μπορούμε να πούμε πως η έκτη σεζόν θα φέρει τους πρωταγωνιστές στις αρχές της δεκαετίας του 2000, άρα η πέμπτη θα καλύψει τα τέλη των '90s, αν και αυτά δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα. 

Η σειρά από τότε που ξεκίνησε ήταν προγραμματισμένο να κρατήσει για έξι κύκλους, με τον υπεύθυνο προγραμμάτων του Netflix, Ted Sarandos, να λέει το 2016 πως ''η ιδέα είναι να καλύψουμε έξι δεκαετίες, σε έξι κύκλους μάλλον, και να ολοκληρώσουμε τη σειρά σε οκτώ με δέκα χρόνια''. 

Η ημερομηνία κυκλοφορίας της τέταρτης σεζόν είναι ακόμα άγνωστη αν και την περιμένουμε το ερχόμενο φθινόπωρο. Ωστόσο, η πέμπτη σεζόν ίσως αργήσει λίγο περισσότερο αν σκεφτούμε πως το κενό ανάμεσα στη δεύτερη και την τρίτη ήταν μεγαλύτερο από το κενό της πρώτης και της δεύτερης γιατί το καστ είχε αλλάξει εντελώς. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
netflix  |  the crown  |  imelda staunton  |  olivia colman  |  σειρλές  |  royals  | 

Nάκης Αντωνίου: Τελευταία Ενημέρωση