ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: baby pink πλεκτό, skinny jeans και μαύρα ankle boots
 

Γιατί η νέα φωτογράφιση της Jennifer Aniston προκάλεσε έντονες αντιδράσεις;

Δέσποινα Άσπρου

Όπως έγινε γνωστό, η Jennifer Aniston πρόκειται να είναι το cover girl του περιοδικού In Style για τον μήνα Οκτώβριο. Όπως κάθε φορά, έτσι και αυτήν, οι φωτογραφίσεις έγιναν αρκετά νωρίς και το περιοδικό δημοσίευσε πέντε διαφορετικές φωτογραφίσεις από τις οποίες η μία θα αποτελέσει το εξώφυλλο του περιοδικού.

Κοιτάζοντας τις εικόνες, οι χρήστες των social media δεν μπόρεσαν να μην αντιδράσουν σε μια από αυτές... αφού το πρόσωπο που έβλεπαν δεν είχε καμία σχέση με την γνωστή ηθοποιό.

Η Jennifer παρουσιαζόταν αφύσικα μαυρισμένη, αφού χάρη στο photoshop που είχε προηγηθεί η εικόνα δεν αντανακλούσε την πραγματικότητα.

«Αν θέλετε μια έγχρωμη στο εξώφυλλό σας, βάλτε μια έγχρωμη», σχολίασε χρήστης του Instagram κάτω από την εν λόγω εικόνα, ενώ άλλη χρήστης είπε «Όμορφη λήψη, αλλά γιατί είναι δέκα φορές πιο μαυρισμένη απ’ ότι είναι στην πραγματικότητα;».Την ίδια στιγμή ένας είπε: «Πού είναι η λατρεμένη Aniston; Αυτή η φωτογραφία πρέπει να καεί».

Βλέποντας την πληθώρα αρνητικών σχολίων, ένας εκπρόσωπος του περιοδικού σχολίασε στο στο NBC News πως η εικόνα ήταν εμπνευσμένη από τη Βερούσκα ένα μοντέλο από τη Γερμανία που ήταν διάσημη το '60. Η προσπάθεια όμως δεν φαίνεται να έπεισε!

Δείτε την επίμαχη εικόνα:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση