ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Γιάννης Μπέζος: ''Το μεγάλο στοίχημα είναι το πώς φέρεσαι στους αδύναμους''

Όσα είπε στον Τάσο Τρύφωνος

newsroom must

Ο Γιάννης Μπέζος βρέθηκε καλεσμένος του Τάσου Τρύφωνος και στην εκπομπή ''Τετ-α-Τετ στο Alpha'' όπου προχώρησε σε διάφορες αποκαλύψεις για τη ζωή του αλλά και τις σκέψεις του σχετικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη και το MeToo.

«Τα πολύ έντονα που σκάσανε δεν τα γνώριζε κάνεις και δεν θα μπορούσε και να τα γνωρίζει. Αισθάνομαι άσχημα και αμήχανα αλλά υπάρχει μία συμπεριφορά που υπήρχε και θα συνεχίσει, η οποία για εμένα είναι απαράδεκτη. Πολλές φορές είναι απαξιωτική, υπάρχει μια κατάχρηση της θέσης που έχεις. Το μεγάλο στοίχημα είναι το πως φέρεσαι στους αδύναμους. Δεν ξέρω αν αυτοί οι ηθοποιοί που έχουν κατηγορηθεί, θα έχουν μία δεύτερη ευκαιρία, εγώ θα ήθελα να έχουν γιατί πιστεύω ότι όλοι πρέπει να έχουν. Εγώ θα υπερασπιστώ τα θύματα αλλά από την άλλη δεν μπορώ να καταδικάζω τους πάντες» είπε ο Γιάννης Μπέζος.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε συγκεκριμένα στον Πέτρο Φιλιππίδη μιας και είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν: «Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ και ακόμα στεναχωριέμαι. Από την άλλη δεν μπορώ να δικαιολογήσω αυτές τις στάσεις. Δεν θέλει και πολύ να φτάσεις σε αυτό το επίπεδο. Είμαστε όλοι, με έναν τρόπο, εκτεθειμένοι σε αυτά, σε αυτή τη δουλειά κυρίως που είναι τόσο λαμπερή και πολλές φορές μπορεί να σε κυνηγάνε δαίμονες. Είναι προσωπική υπόθεση αυτή του καθενός και δεν μπορώ να μπω μέσα στην ψυχή του Πέτρου, ούτε μπορώ να κάνω τον κριτή. Αλλά θα έπρεπε να έχει κάνει την αυτοκριτική του εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ήδη πληρώνει το τίμημά του. Εγώ δεν μπορώ συγχωρήσω κανέναν, αλλά ούτε και να καταδικάσω κανέναν». 

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του γνωστού ηθοποιού.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση