ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

«Έχουν πέσει σεξουαλικά περιστατικά κακοποίησης στην αντίληψή μου»

Ξέσπασε η Σκορδά μετα και το σχόλιο του Γιάννη Βασιλείου ''δε μετάνιωσα που δεν αντέδρασα''

newsroom must

Ο πατέρας του Γιώργου Αλκαίου, Γιάννης Βασιλείου αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή «Το Πρωινό» ότι είδε συνάδελφο του να βιάζει γυναίκα και δεν έκανε τίποτα. Δηλώνοντας μαλιστα ότι είναι κάτι που δεν μετάνιωσε μέχρι τώρα. Σοκάροντας της Φαίη Σκορδά με την εξομολόγηση του αυτή.

«Έχουν πέσει σεξουαλικά κακοποίησης στην αντίληψή μου. Πριν πολλά χρόνια, έτυχε δε μπορώ να πω το όνομα του μαγαζιού γιατί θα καταλάβετε που ήταν, το αφεντικό έχει πεθάνει, ήταν στην παραλία κάπου, τελείωνε η σεζόν, πήγα να πάρω τα ρούχα μου, τα παπούτσια μου το μικρόφωνο και μέσα στα καμαρίνια ήταν μια κοπέλα και το αφεντικό τη βίαζε. Άκουγα φωνές, πήγα να χτυπήσω να δω τι γίνεται, ανοίγω την πόρτα και μου έκανε νόημα να φύγω, μου την είπε. Έφυγα. Έπαθα πλάκα, τρελάθηκα. Τι να κάνω; Δεν είναι και καλό πράγμα αυτό, είναι νύχτα. Δε φοβήθηκα να αντιδράσω αλλά δε μπορούσα, δεν ήθελα να μπω στη μέση. Δε μετάνιωσα που δεν αντέδρασα, ειλικρινά δε μετάνιωσα γιατί δεν ήταν δικό μου θέμα, θα μπορούσα αλλά έμπαινα σε ξένο γήπεδο και θα γινόταν χαμός»

Στο άκουσμα αυτών η παρουσίαστρια ξέσπασε φανερά απογοητευμένη με τα όσα άκουσε λέγοντας «Είναι άλλο το να έχεις μια υποψία και άλλο το να το βλέπεις και να μην το καταγγέλεις… Δε θέλω να εξηγήσω τίποτα. Και η απάντηση είναι «δε μετανιώνω, θα έκανα το ίδιο;»… Μην τρελαθούμε, Δεν υπάρχει, όχι δεν υπάρχει! Δεν πρέπει να σκεφτούμε το γιατί, τι συνέβη στο μυαλό ενός ανθρώπου που βγαίνει και λέει ότι φέρθηκε έτσι. Είναι μεγάλος άνθρωπος»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση