ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: καρό πουκάμισο, tailored παντελόνι και sneakers
 

Έξαλλη η Melania Trump με tweet διάσημου ιστορικού

Η απάντηση της στις κατηγορίες του για το πρόσωπο της.

newsroom must

Μπορεί η Melania Trump να έχει δεχθεί αμέτρητες κριτικές και βέλη μετά την αποχώρηση τους από τον Λευκό Οίκο, αλλά σχεδόν ποτέ δεν απαντάει, πέραν της συγκεκριμένης φοράς που έθιξαν την υπόληψη της σχετικά με την ανακαίνιση του κήπου, την οποία είχε αναλάβει η ίδια.

Ειδικότερα,  η κριτική την περασμένη εβδομάδα από τον γνωστό ιστορικό και συγγραφέα Michael Beschloss για τον κήπο του Λευκού Οίκου, το γνωστό Rose Garden, την έκανε έξω φρενών, με την ίδια να ξεκαθαρίζει τα πράγματα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter.

Συγκεκριμένα, ο ιστορικός  στις 7 Αυγούστου έκανε ένα άκρως επικριτκό tweet γι' αυτό που αποκάλεσε ως η «ανάμνηση» των Τrump από τον πιο εμβληματικό κήπο της Αμερικής.

''Όπως και με τα περισσότερα πράγματα που «άγγιξαν», ο Rose Garden έχει γίνει ένα θέμα έντονης απολιτικής αντιπαράθεσης. Η ανακαίνισή του το 2020, ένα έργο που επέβλεψε η πρώην Πρώτη Κυρία Μelania Trump, αποτέλεσε θέμα πόλωσης σε βαθμό που κανονικά θα προοριζόταν για ζητήματα πολιτικής και όχι για τριανταφυλλιές και γρασίδι.

Η ανακατασκευή του κήπου περιελάμβανε την αφαίρεση σχεδόν όλων των φυτών, των δέντρων και των λουλουδιών, την εκσκαφή ενός παλαιού συστήματος άρδευσης και την εγκατάσταση ενός νέου, τη δημιουργία μιας συσκευής οπτικοακουστικών μέσων, την τοποθέτηση πλακών για πεζοδρόμια και την αναφύτευση σχεδόν κάθε θάμνου και δενδρυλλίου από την αρχή''.

Το περασμένο Σάββατο, ο ιδιος τουίταρε μια φωτογραφία του ιστορικού, αλλά γυμνού κομματιού γης έξω από τις πόρτες του Οβάλ Γραφείου, με τη λεζάντα: «Η ανακαίνιση του Rose Garden του Λευκού Οίκου ολοκληρώθηκε πριν από έναν χρόνο αυτό τον μήνα και αυτό εδώ ήταν το ζοφερό αποτέλεσμα -δεκαετίες αμερικανικής ιστορίας εξαφανίστηκαν».

 Την επόμενη μέρα, η Τραμπ -ή μάλλον ο λογαριασμός στο Twitter που ανήκει στο γραφείο της δημοσίευσε τη δική του φωτογραφία από έναν πιο πρόσφατο, ζωηρόχρωμο rose garden και στη λεζάντα απαντώντας στον ιστορικό

«Ο Beschloss απέδειξε την άγνοιά του δείχνοντας μια εικόνα του κήπου στα σπάργανα. Ο Rose Garden είναι γεμάτος με υγιή και πολύχρωμες τριανταφυλλιές. Οι παραπλανητικές φωτογραφίες του δεν τον τιμούν καθόλου και δεν θα έπρεπε να τον εμπιστεύεται ο κόσμος ως επαγγελματία ιστορικό», ανέφερε το tweet.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση