ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: κάπρι παντελόνι, broderie πουκάμισο και kitten heels
 

Eurovision 2023: Η εκπρόσωπος της Eurovision έδωσε την πρώτη της συνέντευξη

Αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για την εμφάνιση της.

Μαρία Καραμάνου

Η φετινή εκπρόσωπός μας στη Eurovision, η 16χρονη Silia Kapsis, έδωσε την πρώτη της συνέντευξη σε κυπριακό μέσο ενώ βρισκόταν στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας μέσω σύνδεσης Skype. Στη συνέντευξη με τον δημοσιογράφο Ανδρέα Αναστασίου, της έγιναν διάφορες ερωτήσεις σχετικά με την συμμετοχή της στον διαγωνισμό.

Ρωτήθηκε για τα συναισθήματά της όσον αφορά την εκπροσώπηση της Κύπρου στην 68η Eurovision, καθώς και αν υπάρχει κάτι που την τρομάζει. Επίσης, αποκάλυψε πως πρώτα ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα στον παππού και στη γιαγιά της.

Με ενθουσιασμό, μίλησε για την ευκαιρία που της δίνεται να εκπροσωπήσει την Κύπρο στον διαγωνισμό και αναφέρθηκε στις αγαπημένες συμμετοχές της χώρας μας στη Eurovision. Συγκεκριμένα, μίλησε για τη συμμετοχή του Andrew Lambrou τον περασμένο χρόνο, αναφέροντας ότι το τραγούδι ήταν πολύ όμορφο και είχε ωραία φωνή. Επίσης, αναφέρθηκε θετικά στην συμμετοχή της Ελένης Φουρέιρα το 2018, εκφράζοντας θαυμασμό για την ενέργεια και την αυτοπεποίθηση που επέδειξε.

Τέλος, αποκάλυψε πως είχε μεγάλη επιθυμία να συμμετάσχει στη Eurovision και θέλει αν δώσει έμφαση στη σκηνική της παρουσία. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε πως, «Κάθε μέρα σκέφτομαι το πως θα είμαι πάνω στη σκηνή της Eurovision, ανυπομονώ, θα είναι φανταστικά. Θα κάνω πολλές φωνητικές ασκήσεις, θα κάνω ζέσταμα τη φωνή μου, θα κάνω προθέρμανση και για τις χορευτικές μου κινήσεις μου πάνω στη σκηνή».

Μας έδωσε βέβαια και την εντύπωση ότι το κομμάτι θα είναι σε ποπ ρυθμούς και πιο χορευτικό, ίσως, να περιλαμβάνει και απαιτητικό χορευτικό όπως η εμφάνιση της Φουρέιρα το 2018. 

Δείτε το βίντεο εδώ: 

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση