ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ριγέ jumpsuit, κοντομάνικο μπλουζάκι και loafers
 

Έτσι ευχαριστεί η Kate Middleton τον κόσμο

Όλα όσα αποκαλύφθηκαν

Μαρία Σάββα

Το βίντεο που ανέβασε η Kate Middleton στα social media συζητήθηκε σε ολόκληρο τον πλανήτη, αφού αποκάλυψε πως αντιμετωπίζει έναν τύπο καρκίνου και υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία. Η αντίδραση του κοινού ήταν άμεση, με εκατομμύρια ανθρώπους να εκφράζουν τις ευχές τους για την ανάρρωσή της.

Παράλληλα, το παλάτι του Κένσινγκτον αποκάλυψε πως λαμβάνει προσωπικές επιστολές από θαυμαστές της Kate, οι οποίες συνοδεύονται από ευχές για γρήγορη ανάρρωση. Ανταποδίδοντας την εκτίμηση και την αγάπη που λαμβάνει, το παλάτι απαντά σε κάθε επιστολή με ευχαριστήριο μήνυμα εκ μέρους της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Στο X/Twitter ένας λογαριασμός έφερε στο φως την ευχαριστήρια επιστολή που έλαβε από το παλάτι, στην οποία αναγράφεται: «Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σας στην αυτού υψηλότητα, πριγκίπισσα της Ουαλίας. Η χειρονομία σας χαίρει μεγάλης εκτίμησης».

Η κίνηση αυτή αποδεικνύει τη δύναμη της αλληλεγγύης και της συμπαράστασης σε μια δύσκολη στιγμή, ενώ αναδεικνύει την αξία της Kate Middleton ως μορφή που εμπνέει και συνδέεται στα βαθύτερα επίπεδα με το κοινό της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση