ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: μακρύ παλτό, baby pink sweatshirt και tailored παντελόνι
 

Emily Ratajkowski: Έξαλλη με το λεύκωμα από γυμνές της πολαρόιντς

Η Emily Ratajkowski πρωταγωνιστεί σε ένα φωτογραφικό άλμπουμ που μόλις κυκλοφόρησε, αλλά όπως φαίνεται η ίδια δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τη συγκεκριμένη έκδοση.

Το βιβλίο περιλαμβάνει μια συλλογή αδημοσίευτων φωτογραφιών της Emily Ratajkowski, οι οποίες είχαν τραβηχτεί από τον Jonathan Leder σε ένα σπίτι στη Νέα Υόρκη πριν 4 χρόνια και όπως ισχυρίζεται η σέξι σταρ προορίζονταν για περιοδικό και όχι για βιβλίο.

Αφού το Twitter πήρε φωτιά με πολλούς να χαρακτηρίζουν πορνογραφική τη φωτογράφιση με γυμνά και ημίγυμνα ενσταντανέ, αν και είχε ξαναδημοσιευτεί παλιότερα, η Emily Ratajkowski αποφάσισε να πάρει δημοσίως θέση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter. Αφού ξεκαθάρισε πως η συλλογή εκδόθηκε χωρίς την άδειά της, σημείωσε πως αποτελεί «παραβίαση», και πως αντίκειται σε όλα όσα παλεύει: το δικαίωμα μιας γυναίκας να χρησιμοποιεί το σώμα της με τους δικούς της όρους.  

Η Ratajkowski έγραψε την Τετάρτη πως αρχικά σκέφτηκε να μη σχολιάσει τίποτα και να μην δώσει καμία σημασία στον Leder, ωστόσο «έφτασε στα όριά της» και ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει. «Το βιβλίο και οι εικόνες μέσα συνιστούν παραβίαση» είπε η ίδια, συμπληρώνοντας σε άλλο μήνυμα πως οι 5 από τις 100 φωτογραφίες που τώρα έχουν βγει στην δημοσιότητα τραβήχτηκαν στο πλαίσιο φωτογράφησης για περιοδικό και χρησιμοποιήθηκαν για αυτόν ακριβώς τον λόγο. «Αυτές οι φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται χωρίς την άδειά μου αποτελούν παράδειγμα για ακριβώς το αντίθετο από αυτό που πρεσβεύω: Οι γυναίκες να επιλέγουν πότε και πως θέλουν να μοιραστούν την σεξουαλικότητά τους και τα σώματά τους».   

Το λεύκωμα με τίτλο «Leder/Ratajkowski» περιλαμβάνει συνολικά 71 φωτογραφίες που δεν έχουν ξαναδημοσιευθεί. «Τραβούσαμε φωτογραφίες για δύο νύχτες...Μόνο εγώ κι εκείνη. Ήταν πολύ, ας το πούμε, άνετη με το σώμα της», αναφέρει ο Leder ο οποίος χαρακτήρισε τη συνάντηση τους παιχνιδιάρικη και διασκεδαστική. Ο Leder, που ειδικεύεται στις ερωτικές φωτογραφήσεις, χρησιμοποίησε κάμερα Polaroid και ο εκδοτικός οίκος Imperial Publishing χαρακτηρίζει το βιβλίο «μια σπάνια ματιά σε μια γεννημένη σταρ λίγο πριν την έκρηξη».   

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση