ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Εμβολιάστηκε ο Τσιτσιπάς λίγο πριν το ταξίδι στην Αυστραλία

«Οι κανόνες είναι κανόνες και θεσπίζονται για κάποιο σκοπό»

Ζωή Τουτουντζίδου

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι έτοιμος να διαγωνιστεί στο Αυστραλιανό Open, την ίδια ώρα που ο Σέρβος τενίστας Novak Djokovic έρχεται αντιμέτωπος με απαγόρευση εισόδου από την Αυστραλιανή Κυβέρνηση.

Όπως ανακοίνωση το ειδησεογραφικό δελτίο της ΕΡΤ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει εμβολιαστεί με το μονοδοσικό εμβόλιο Johnson & Johnson και έτσι μπορεί να συμμετάσχει στο τουρνουά. Καθώς στο τουρνουά έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο όσοι αθλητές είναι εμβολιασμένοι, με τα τέσσερα κύρια εμβόλια. 

Ο ίδιος εξάλλου σε συνέντευξη του είχε δηλώσει πως σκοπεύει να εμβολιαστεί μόλις γίνει υποχρεωτική η εμβολιαστική κάλυψη για τους αγώνες «Δεν έχω κάνει το εμβόλιο, κανείς δεν το έχει θεωρήσει υποχρεωτικό έως τώρα. Είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα εμβολιασθώ, αλλά μέχρι να γίνει υποχρεωτικό, δεν πρόκειται να το κάνω»

Με τον ίδιο να λέει πρόσφατα «Οι κανόνες είναι κανόνες και θεσπίζονται για κάποιο σκοπό. Επομένως, εάν κάποιοι παίκτες αποφασίσουν να μην τους ακολουθήσουν, είναι επιλογή τους. Δεν θα έλεγα ότι είναι σωστό ή λάθος εδώ. Ακολούθησα ό,τι ήταν απαραίτητο για να είμαι Αυστραλία»

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση