ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γυμανστικό κολάν, απλό tee, blazer και sneakers
 

Ελένη Μενεγάκη: «Όταν βλέπω τον γιο μου, βλέπω τον Γιάννη Λάτσιο»

Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας που σίγουρα δεν περιμέναμε!

Δέσποινα Άσπρου

Η Ελένη Μενεγάκη πολλές φορές μοιράζεται μέσα από τον αέρα της εκπομπής της στιγμές από την καθημερινότητά της και συχνά μεταφέρει στους τηλεθεατές της προσωπικές της συζητήσεις. Πρόσφατα, μάλιστα, με αφορμή την συνάντησή της το προηγούμενο διάστημα με την Καίτη Γαρμπή, αποκάλυψε ότι της ζήτησε… συγγνώμη που τόσα χρόνια επέμενε ότι ο γιος της έμοιαζε περισσότερο με τον σύζυγό της, Διονύση Σχοινά, κάτι που τελικά δεν ισχύει. Στην συνέχεια, η παρουσιάστρια δεν δίστασε να αναφερθεί και στον δικό της γιο, Άγγελο Λάτσιο.

«Έβλεπα το παιδί της Καίτης και γέλαγα. Ερχόταν στην εκπομπή και τσακωνόμασταν γι’ αυτό. Και μου έλεγε «πας καλά, θα μου πεις εμένα που μοιάζει το παιδί μου;» και της απαντούσα «βλέπεις με τα ίδια μάτια;». Εγώ όταν γέννησα τον Άγγελο, μου έλεγαν όλοι «Λάτσιος» και τους απαντούσα «είστε με τα καλά σας; Δεν βλέπετε ότι το παιδί είναι ίδιος Μενεγάκη»;

Όταν τον βλέπεις, πάλι τον πατέρα του βλέπεις. Αλλά αν θες να είσαι δίκαιος άνθρωπος, θα πεις ότι «βλέπω τα χείλη της Ελένης», «βλέπω το σουλούπι του Γιάννη». Εγώ βλέπω ότι τα μάτια του παιδιού μου είναι πιο μεγάλα. Όταν τον βλέπω κι εγώ, τον πατέρα του βλέπω. Αλλά λέω εντάξει, όλα κάτι έχουν» είπε χαρακτηριστικά η Μενεγάκη.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση