ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, πουκάμισο και kitty heels
 

Εκτός ΣΕΗ ο Πέτρος Φιλιππίδης

Η διαγραφή του από το σωματείο μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

newsroom must

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, αλλά και τις κατηγορίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και απόπειρα βιασμού, το πειθαρχικό συμβούλιο του ΣΕΗ συνεδρίασε για να αποφασίσει την ποινή που θα δοθεί στον ηθοποιό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Άρη Καβατζίκη στο «Πάμε Δανάη», το Σωματείο αποφάσισε τη διαγραφή του Πέτρου Φιλιππίδη χωρίς να είναι γνωστό μέχρι αυτή τη στιγμή αν πρόκειται για οριστική ή προσωρινή διαγραφή.

Όσον αφορά τον Παύλο Χαϊκάλη αποφασίστηκε να επανεξεταστούν μάρτυρες, ώστε να μπορέσει το πειθαρχικό του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών να προχωρήσει σε απόφαση για τον ηθοποιό.

Μάλιστα, η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε για 4 άτομα, και πρόκειται να συνεχιστεί.

Να θυμίσουμε πως ο Φιλιππίδης φέρεται να έχει πει στη γυναίκα του, Ελπίδα Νίνου, πως αν μετά την απολογία του ο ίδιος προφυλακιστεί να πάρει το παιδί τους και να εξαφανιστούν για κάποιο χρονικό διάστημα προκειμένου να καταλαγιάσει το σκάνδαλο.

Θέλει δηλαδή να τους προστατέψει από τα φώτα της δημοσιότητας σε περίπτωση που ο ίδιος μπει στη φυλακή για πολύ σοβαρές κατηγορίες και φέρεται να έχει ζητήσει επίσης να πάρουν διαζύγιο άμεσα.

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση