ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, cropped top και πέδιλα
 

Ποια είναι τελικά η σύντροφος του Regé-Jean Page;

Οι δηλώσεις της συμπρωταγωνίστριας του και οι παπαράτσι φωτογραφίες

Είναι πάντα δεδομένο πως όποτε εμφανιστεί ένας νέος ή μία νέα ηθοποιός μέσα από μια επιτυχημένη σειρά, τα media πάντα ασχολούνται και με την προσωπική τους ζωή. Αυτό συμβαίνει και με τον Regé-Jean Page, τον τηλεοπτικό Simon του ''Bridgerton'' που, μετά την τεράστια επιτυχία της σειράς πρώτα αναζητήσαμε πιο παλιές συμμετοχές του, μετά τον είδαμε ανάμεσα στους υποψήφιους για τον ρόλο του James Bond και τώρα, οι εφημερίδες ασχολούνται με την προσωπική του ζωή. 

Άλλωστε, όλοι έκαναν λόγο για την χημεία που υπήρχε ανάμεσα σ' αυτόν και την συμπρωταγωνίστρια του, Phoebe Dynevor, στις σκηνές τους στα επεισόδια της σειράς, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν οι φήμες που τους ήθελαν μαζί και στην ζωή. Μιλώντας στο περιοδικό You, η τηλεοπτική Daphne αναγκάστηκε να απαντήσει για να βάλει τέλος σε όσα ακούγονται.

“Θα μου άρεσε να πω ότι υπάρχει κάτι αναμεσά μας Αλλά όχι, ήταν πάντα αυστηρά επαγγελματικό. Υπήρχε πολύ πίεση για εμάς να κάνουμε τα πράγματα σωστά και είχαν όλα να κάνουν με δουλειά. Έχουμε μια πραγματική επαγγελματική σχέση. Μάλιστα χαίρομαι για αυτό. Θα ήταν πολύ περίπλοκα αν ήταν αλλιώς” είπε η ηθοποιός.

Από την άλλοι, οι παπαράτσι απαθανάτισαν τον Page αγκαλιά με την συγγραφέα και αθλήτρια Emily Brown. Άρα τι ξέρουμε σίγουρα; Τίποτα. 

Δείτε την φωτογραφία.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση