ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ripped jeans, graphic μπλουζάκι και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

Dua Lipa: Τα συγκινητικά λόγια για την παιδική ηλικία της

«Μια ζωή, ήμουν το ''καινούριο παιδί''»

Μαρία Σάββα

Η Dua Lipa παρευρέθηκε στο Hay Festival της Ουαλίας και εκτός από την μουσική της μοιράστηκε με τους παρευρισκόμενους τόσο διάφορα από τα τραγούδια της αλλά και ένα κομμάτι του εαυτού της που δεν έδειξε ποτέ.

Πιο συγκεκριμένα, μίλησε για την παιδική της ηλικία, τις εμπειρίες της μεγαλώνοντας στην Αγγλία και το Κόσοβο, και πώς αυτές της έδωσαν κίνητρο να ακολουθήσει το όνειρό της στην μουσική.

«Από πολύ μικρή, ονειρευόμουν να γίνω ποπ σταρ αλλά ποτέ δεν πίστεψα πως ήταν κάτι που όντως θα μπορούσε να γίνει», είπε αρχικά προσθέτοντας, «Ήμουν το ''καινούργιο παιδί'' όλη μου τη ζωή», αναφερόμενη στην εποχή που μετακινούταν ανάμεσα σε Κόσοβο και Λονδίνο.

«Ο κόσμος πάντα με ρωτούσε από πού βγαίνει το όνομά μου. Ήμουν περήφανη για αυτό, αλλά όταν ήμουν μικρότερη, ευχόμουν να με λένε κάτι σαν Hanna – κάτι φυσιολογικό και αγγλικό», συμπλήρωσε.

«Ο μπαμπάς μου λέει ότι είναι δύσκολο να μου πεις όχι. Επέμεινα πολύ. Είχα μόλις αρχίσει να γράφω πολύ, συνεργάστηκα με έναν παραγωγό. Ήμουν 17. Μου πρότεινα ν μία συμφωνία αλλά ο (παραγωγός) Felix μου είπε να βρω δικηγόρο, ο οποίος μου είπε να μην υπογράψω. Μετά, με βοήθησαν να μπω στο στούντιο», ολοκλήρωσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση