ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: κάπρι παντελόνι, broderie πουκάμισο και kitten heels
 

Drew Barrymore: Αποκαλύπτει με ποιον σκηνοθέτη δεν θα συνεργαζόταν ξανά

Όσα είπε η ίδια στην εκπομπή της.

newsroom must

Από την ημέρα που απέκτησε δική της εκπομπή η Drew Barrymore, δεν «κρατιέται» όταν έχει την ευκαιρία να μιλήσει για θέματα επικαιρότητας, όπως έκανε καλώντας την Dylan Farrow, θετή κόρη της ηθοποιού Mia Farrow και του Woody Allen.

Η ίδια, εμφανίστηκε για να μιλήσει για τη σεξουαλική παρενόχληση, κάτι που όχι μόνο έχει απασχολήσει το παγκόσμιο τα τελευταία χρόνια με την ανέγερση του κινήματος #metoo, αλλά έφθασε και στην Ελλάδα.

Με στόχο, την προώθηση του καινούριου της ντοκιμαντέρ, με τίτλο Allen Vs. Farrow, που αφορά την μήνυση που έκανε η θετή κόρη του το 1992, κατηγορώντας τον για σεξουαλική κακοποίηση όταν ήταν 7 ετών, η Farrow ανοίγει την καρδιά της στην Barrymore.

Η Barrymore, για να ξεκαθαρίσει την θέση της, αναφέρθηκε στην συνεργασία που είχε η ίδια με τον Allen το 1996, και όπως δήλωσε το έχει μετανιώσει. Χαρακτηριστικά είπε, «Δούλεψα με τον Woody Allen. Έκανα μια ταινία μαζί του το 1996 που λεγόταν "Everyone Says I Love You", και δεν υπήρχε μεγαλύτερη ευκαιρία για την καριέρα κάποιου από το να δουλέψει με τον Woody Allen. Αργότερα, απέκτησα παιδιά και με άλλαξε γιατί συνειδητοποίησα ότι ήμουν ένας από αυτούς τους ανθρώπους που ήταν τρελοί να μην δουν πέρα από τις αφηγήσεις που μου είχαν πει και βλέπω τώρα αυτό που συμβαίνει στον χώρο και αυτό έγινε εφικτό λόγω της γενναίας σου πράξης. Σ ‘ευχαριστώ λοιπόν γι’ αυτό» απευθυνόμενη στην Farrow.

Η Farrow, τότε, φανερά συγκινημένη την ευχαρίστησε για όσα είπε για εκείνη. Αναφορικά με την εν λόγω υπόθεση, να πούμε ότι ο σκηνοθέτης έχει αρνηθεί τις κατηγορίες, λέγοντας ότι η θετή του κόρη ψεύδεται, ενώ το δικαστήριο έχει αποφανθεί ότι δεν ευσταθούν οι κατηγορίες κακοποίησης, αν και ο δικαστής πίστευε σε σαφή στοιχεία.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα πιο κάτω:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση