ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Μαύρο ribbed φόρεμα, χρυσά σκουλαρίκια και sneakers
 

Δικαίωση για την πρωταγωνίστρια του ''The Crown'' μετά το σκάνδαλο για τον μισθό της

To γεγονός ότι η τηλεοπτική βασίλισσα Ελισάβετ (κατά κόσμον Claire Foy) πληρωνόταν λιγότερα από τον τηλεοπτικό πρίγκιπα Phillip προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων όταν βγήκε στο φως πριν μερικούς μήνες. 

Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα είχαν αποκαλύψει πως η Foy πληρωνόταν με $40 χιλιάδες ανα επεισόδιο ενώ η Netflix επιβεβαίωσε πως ο Matt Smith (που υποδυόταν τον Phillip) έπαιρνε περισσότερα χωρίς να αποκαλύπτει το ποσό. Αφότου η είδηση ήρθε στο φως, οι παραγωγοί της σειράς υποσχέθηκαν πως η επόμενη ηθοποιός που θα υποδυθεί τη βασίλισσα στους επόμενους κύκλους θα πληρώνεται περισσότερα απ' όλους. 

Ωστόσο, η απόφαση αυτή όσο ικανοποιητική κι αν ήταν, δεν ήταν τόσο δίκαιη για την Foy. Οι υπεύθυνοι της Netflix μάλλον συμφώνησαν αφού πρόκειται να πληρώσουν την ηθοποιό $275 χιλιάδες επιπλέον για να καλύψουν το κενό. 

Το πιο απολαυστικο απ' αυτή την ιστορία είναι πως ο ίδιος ο Matt Smith έδειξε σοκαρισμένος όταν έμαθε για τη διαφορά στους μισθούς τους: 

''Είναι η βασίλισσα, για όνομα του Θεού, είναι γελοίο. Η Claire είναι μία από τους πιο καλούς μου φίλους και πιστευω πως θα έπρεπε οι μισθοί μας να είναι ίσοι και δίκαιοι'' είχε πει στο Page Six. 

Nα σημειωθεί πως η Foy θα πληρωθεί παρόλο που ο ρόλος της ως Ελισάβετ έχει τελειώσει. Από τον τρίτο κύκλο και μέχρι το τέλος του τέταρτου, η Olivia Colman θα αναλάβει το ρόλο ενώ δεν είναι ακόμα σίγουρο ποιος θα είναι επόμενος Phillip. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
netflix  |  the crown  |  claire foy  |  matt smith  |  μισθός  | 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση