ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λεοπάρ κολάν, vintage sweatshirt και sneakers
 

Δέσποινα Βανδή: «Και έρωτα και αγάπη βιώνω με τον Βασίλη Μπισμπίκη»

«Οι haters στο διαδίκτυο είναι πολλοί, πάρα πολλοί», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Μαρία Καραμάνου

Στη συνέντευξή της στο περιοδικό InStyle, η Δέσποινα Βανδή επεσήμανε ότι η προτεραιότητά της είναι οι επιθυμίες των παιδιών της πάνω απ' όλα, παράλληλα με τις δικές της. Εξέφρασε την άποψη ότι για εκείνη, η αγάπη και ο έρωτας είναι αδιαίρετα, αφού τα βιώνει ταυτόχρονα και τα θεωρεί αλληλένδετα. Τέλος, τόνισε ότι έχει μάθει να μην ασχολείται με αρνητικά σχόλια και κακόβουλες κριτικές.

Αργότερα, αναφέρθηκε στη συνέντευξή της ότι η ευτυχία των παιδιών της είναι προτεραιότητα, πώς ζει τον έρωτα και την αγάπη ως ένα συνδεδεμένο συναίσθημα, και πώς αδιαφορεί για αρνητικά σχόλια και εσκεμμένες επικρίσεις.Όταν ρωτήθηκε για το πως προστατεύει τα παιδιά της από τα φώτα της δημοσιότητας δήλωσε πως, «Γνωρίζουν από μωρά πως η δημοφιλία είναι ένα μέρος της ζωής μας, όπως γνωρίζουν την αλήθεια που υπάρχει πέρα από αυτήν. Τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε ό,τι κάνουν».

Αμέσως μετά πρόσθεσε πως, «Τα παιδιά μου είναι ελεύθερα να επιλέξουν και να ασχοληθούν με ότι αυτά επιθυμούν. Θεωρώ ότι κανένα παιδί σε αυτές τις ηλικίες δεν μπορεί επί της ουσίας να γνωρίζει 100% τι είναι αυτό με το οποίο θα ήθελε να ασχοληθεί σε όλη του τη ζωή. Και εγώ, από την νομική και την πληροφορική, έγινε τραγουδίστρια», πρόσθεσε η Δέσποινα Βανδή.Τέλος, ε΄κλεισε τονίζοντας ότι «Οι haters στο διαδίκτυο είναι πολλοί, πάρα πολλοί. Ως γυναίκα, τι απαντάς σε τέτοιους ανθρώπους, που σχολιάζουν και κατακρίνουν όποιον φροντίζει την εικόνα του με οποιονδήποτε τρόπο; Προσωπικά, δεν απαντώ σε κανένα σχόλιο, άσε που πολλές φορές δεν τα διαβάζω. Από τη στιγμή που εκτίθεσαι, είτε λέγεται διαδίκτυο, είτε τηλεόραση, είτε σκηνή, είναι επόμενο – και το έχω συνηθίσει – ότι θα υπάρχουν κάποιοι που θα σχολιάζουν και αρνητικά. Δεν ασχολούμαι».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση