ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Δερμάτινο μαύρο παντελόνι, λευκό T-shirt, leather puffer jacket και sneakers
 

''Δεν ήθελαν την Ελένη Φουρέιρα για την Eurovision από το κρατικό κανάλι''

Αποκαλύψεις τρία χρόνια μετά την συμμετοχή της με την Κύπρο.

newsroom must

Ο Γιώργος Αρσενάκος μέλος του ομίλου Panik Entertainment Group ήταν καλεσμένος στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων μίλησε για το γεγονός ότι η Ελένη Φουρέιρα προσπάθησε αρκετές φορές να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision, αλλά αυτό για δεν έγινε ποτέ, καθώς το κρατικό κανάλι δεν την δεχόταν.

Συγκεκριμένα, παραδέχτηκε ότι πολλές φορές προσπάθησαν να την στείλουν με την Ελλάδα, αλλά για λόγους προφανής και μη δεν τα κατάφεραν και επέλεξαν να διαγωνιστεί με την Κύπρο, χωρίς κανένα πρόβλημα.

"Δεν υπάρχει παρασκήνιο. Πιστεύαμε εγώ κι η εταιρία μου ότι η Ελένη ταιριάζει στην Eurovision λόγω της σκηνικής παρουσίας που έχει. Προσπαθήσαμε να μιλήσουμε με το κρατικό κανάλι της Ελλάδας αλλά δεν ήθελαν. Δεν υπολόγισαν, δεν πίστεψαν, δεν είδαν το όραμά μας;
Δεν ξέρω. Ήταν το γεγονός της παραφιλολογίας της όποιας καταγωγής; Δεν θέλω να αδικήσω κάποιον.

Όλα περνούν από το μυαλό μου αλλά δεν μένει κάτι. Η ζωή κι η πορεία έδειξε αν είχαμε δίκιο ή όχι. Η Ελένη απέδειξε ότι είναι μία καλλιτέχνης που ταιριάζει πολύ στην Eurovision. Πήγε με μια χώρα η οποία δεν είναι από τα φαβορί, η Κύπρος κι ευχαριστώ το ΡΙΚ και τον Μιχάλη Μαραθεύτη, που πίστεψαν στο όραμά μας."

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξη:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση