ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Σατέν slip dress και μπαλαρίνες
 

«Δεν είναι εύκολο να πεις όχι στη Μενεγάκη αν σε πάρει τηλέφωνο».

Όσα αποκάλυψε πρώην συνεργάτης της.

newsroom must

Ήταν εντελώς φυσικό ότι μετά και την ανακοίνωση τόσο του καναλιού όσο και της ίδιας, της Ελένης Μενεγάκη, ότι όλοι περιμένουμε τα επόμενα βήματα μέχρι και την επιστροφή της.

Αρχικά, τα δημοσιεύματα παίρνουν φωτιά για την ζώνη στην όποια θα εγκατασταθεί με την πλειοψηφία να υποστηρίζει ότι η ίδια «Εξέφρασε την επιθυμία να αναλάβει εκπομπή στη μεσημεριανή ζώνη, ενώ το κανάλι την «έβλεπε» στη ζώνη 10:00 με 13:00».

Επιπλέον mini «πανικός» προκύπτει και ανάμεσα στους συνεργάτες της, αφού ήδη ξέρουμε ότι αρχισυντάκτρια της επερχόμενης εκπομπής θα είναι η Ελένη Γελαλή, και η παρουσία του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου θεωρείται δεδομένη.

Τώρα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου (μοντέλο και πρώην συνεργάτης) προέβη σε δηλώσεις αναφορικά με το ζήτημα, στην κάμερα της Κατερίνας Καινούριου και το «Ευτυχείτε», λέγοντας «Προφανώς και περίμενα την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη. Την ήθελα πάρα πολύ. Είναι ένας άνθρωπος που πρέπει να είναι στην τηλεόραση. Της αξίζει δικαιωματικά να είναι στην τηλεόραση. έχει δουλέψει πολύ, είναι αγαπητή κι εμένα μου έλειπε. Για εμένα θα ήθελα να είναι στην τηλεόραση».

Ενώ για το εάν του έγινε πρόταση «Δεν με έχει πάρει τηλέφωνο η Ελένη Μενεγάκη για να είμαστε μαζί. Δεν είναι εύκολο να πεις "όχι” στη Μενεγάκη αν σε πάρει τηλέφωνο».

Δείτε την δήλωση στο βίντεο που ακολουθεί:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση