ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: καρό πουκάμισο, tailored παντελόνι και sneakers
 

Δεν άντεξε η Μαλέσκου και έριξε τα καρφιά της σε πρώην συνεργάτες της

Με αφορμή την συνέντευξη τύπου για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

newsroom must

Η επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στα τηλεοπτικά δρώμενα, όπως ήταν λογικό έφερε τόσο μεγάλη χαρά στους τηλεθεατές της, αλλά και μεγάλη αγωνία στις υπόλοιπες ψυχαγωγικές εκπομπές.

Με αφορμή λοιπόν την χθεσινή (30/08) συνέντευξη τύπου που έδωσε η Ελένη με την ομάδα της νέας της εκπομπής, στον Βοτανικό Κήπο, η Ιωάννα Μαλέσκου, αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της και να ρίξει τα δικά της «καρφιά» στους πρώην συνεργάτες της.

Συγκεκριμένα, μετά τις μεταγραφές και ανακατατάξεις στην ελληνική tv, η ίδια θέλησε να μιλήσει για τους ανθρώπους που έχει φέτος μαζί της στο πάνελ του “Love It”, αφήνοντας διάφορα υπονοούμενα για τους περσινούς.

Χαρακτηριστικά, είπε «Με μια πολύ ωραία και δυνατή ομάδα στο πλευρό της… Και επειδή τελικά οι παρέες – το πιστεύω ακράδαντα – είναι εκείνες που γράφουν ιστορία – είναι πολύ σημαντικό να πλαισιώνεσαι από ανθρώπους που γνωρίζεις ότι είστε στο ίδιο μήκος κύματος αρχικά και κατά δεύτερον και πολύ σημαντικό, μιλάτε ακόμα και με τα μάτια. Χαίρομαι, εξ’ αφορμής αυτού του σχολίου, που σας έχω κοντά μου».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση