ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Demi Lovato: Αυτοπροσδιορίζεται ως non-binary από εδώ και στο εξής

Όσα αποκάλυψαν οι ίδιοι στο podcast τους.

newsroom must

Στο podcast που διατηρεί οι αγαπημένοι Αμερικανίδα τραγουδιστές Demi Lovato, αποκάλυψε τις νέες συνθήκες που προσδιορίζουν την σεξουαλικότητα και την ιδιοσυγκρασία της.

Χαρακτηριστικά, μοιράστηκε με το κοινό ότι πλέον, θέλει όταν απευθύνονται στο πρόσωπό τους να χρησιμοποιούν τις αντωνυμίες τους/των. Λέγοντας «Πιστεύω ότι αυτό αντιπροσωπεύει την ρευστότητα που νιώθω στην έκφραση του φύλου μου».

Να θυμίσουμε, ότι στο παρελθόν οι ίδιοι, είχαν αντιμετωπίσει πολλές φορές μεγάλες αλλαγές στη ζωή τους, καθώς η έκθεσή τους στον χώρο του θεάματος ξεκίνησε από πολύ μικροί. Ίσως αυτή η επιλογή τους να καταφέρει να «ησυχάσει» την ανησυχία τόσων χρόνων που είχαν μέσα τους.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)

Για την ιστορία τα άτομα που προσδιορίζονται ως non-binary, σύμφωνα με την ψυχολόγο Aida Manduley, δεν ταυτίζονται με τους όρους που εμπερικλείονται είτε στους γενετικούς είτε στους κοινωνικούς ορισμούς του άνδρα ή της γυναίκας. Αποτελεί έναν όρο-ομπρέλα για τα άτομα που ανήκουν εκτός των δύο αυτών κατηγοριών.

Οι Demi, συνέχισαν λέγοντας, «Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο δούλευα πάνω στη θεραπεία μου και τον αυτοστοχασμό. Και μέσα από αυτή τη δουλειά είχα την αποκάλυψη ότι αυτοπροσδιορίζομαι ως μη δυαδικό άτομο. Έτσι θα αλλάξω τις αντωνυμίες για εμένα σε τους/οι. Νιώθω ότι αυτό με κάνει να νιώθω πιο αυθεντικοί και αληθινοί στο άτομο που ξέρω ότι είμαι και ακόμα ανακαλύπτω».

Ενώ καταλήγοντας ξεκαθάρισαν ότι, «Νομίζω ότι ο λόγος που συνέβη αυτό ήταν επειδή αγνοούσα την αλήθεια μου και καταπίεζα το τι άτομο ήμουν πραγματικά για να ικανοποιήσω τους στιλίστες και τους συνεργάτες, ακόμα και τους θαυμαστές που με ήθελαν να είμαι αυτή η σέξι pop star που θα έχει ένα συγκεκριμένο look».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση