ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Co-ord φόρμες, sneakers και teddy παλτό
 

Δανάη Μπάρκα: «Από τη στιγμή που έχω την επιλογή να διώχνω κάτι τοξικό, θα το κάνω»

Μιλά σε συνέντευξη για τα άσχημα σχόλια και το photoshop

Η Δανάη Μπάρκα πρόσφατα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό OK!, και μεταξύ άλλων μίλησε για τα για τα φίλτρα του Instagram αλλά και για τα αρνητικά σχόλια και με πιο τρόπο τα αντιμετωπίζει.

Δηλώνοντας ότι επιθυμεί να γίνει πιο ανθεκτική απ’ ότι είναι είπε, «Είμαι πάρα πολύ ευαίσθητη, άνθρωπος είμαι. Αν βγάλω το όνομα του Τάδε Ταδόπουλου και πω «μπείτε κάτω από τη φωτογραφία του και γράψτε κάτι κακό», κανείς δεν θα το αντέξει. Κανένας άνθρωπος δεν έχει γεννηθεί για να αντέχει την κακία και το μίσος. Όλοι μαθαίνουμε να ζούμε με αυτό, το συνηθίζουμε. Δεν είναι ευχάριστο σε κανέναν να διαβάζει σχόλια «πώς είσαι έτσι;» και «φύγε από τη ζωή μας».

Όταν ρωτήθηκε για το πως αντιμετωπίζει τα άσχημα σχόλια και συγκεκριμένα αν τα διαγράφει η ίδια απάντησε, «Σβήνω και μπλοκάρω. Γιατί το προφίλ μου είναι δικό μου. Είναι μια κοινότητα ανθρώπων που έχει φτιαχτεί με αγάπη και διάθεση επικοινωνίας και από τη στιγμή που έχω την επιλογή να διώχνω κάτι τοξικό, θα το κάνω. Όπως θα το κάνω και στη ζωή μου. Αν μου πει κάποιος με ευγενικό τρόπο «Δανάη, αυτό που είπες σήμερα στην εκπομπή δεν είναι ωραίο», μπορεί να ζητήσω και «συγγνώμη». Αν δω ένα ψεύτικο προφίλ που θα λέει «άντε παράτα μας, παλιοβύσμα» με βρισιές, θα το μπλοκάρω με χαρά και περηφάνια!».

Ξεκαθαρίζοντας την θέση της για το photoshop αλλά και τα φίλτρα του Instagram, η ηθοποιός και παρουσιάστρια ανάφερε, «Δεν συμφωνώ με αυτό τον διαχωρισμό γιατί είναι σαν να περιθωριοποιούμε τους ανθρώπους που βάζουν φίλτρα. Δεν είναι κακό που το κάνουν. Είναι κακό να σχολιάζουμε την ψυχολογία του καθενός. Μπορεί ο άλλος να νιώθει εκείνη τη στιγμή αδύναμος ή ανασφαλής και να γουστάρει να το κάνει. Κι εγώ έχω βάλει φίλτρα στο story μου».

Τελειώνοντας τόνισε, «Σήμερα παίξαμε στην εκπομπή bloopers –στιγμιότυπα που δεν έχουν βγει στον αέρα– και ήμουν σε όλα σχεδόν άβαφη. Αυτή είναι η αλήθεια μου. Και στον δρόμο, στο σούπερ μάρκετ ή στη θάλασσα έτσι με βλέπουν. Αν νιώθω χαρούμενη και δεν με νοιάζει τίποτα, θα ανεβάσω τη φωτογραφία χωρίς φίλτρο. Αν μια μέρα ξυπνήσω και δεν μου αρέσω, μου ξινίζουν όλα, νιώθω πρησμένη, θα πω «άντε βάλτε λίγο φως στην εικόνα». Μόνο όταν κλαίω δεν θα βάλω φωτογραφία γιατί είμαι πολύ άσχημη».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση