ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Δακρυσμένος ο Γκιώνης αποκαλύπτει: «Έχω φύγει από το σπίτι μου...»

«Δεν μπορούμε να σταματήσουμε εδώ...»

Ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης, ο οποίος απασχολεί Ελλάδα και Κύπρο με τις καταγγελίες του για κύκλωμα μαστροπείας με πλοκάμια και στο νησί μας, ανάρτησε βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο οποίο δηλώνει απελπισμένος.

«Κάνω αυτό το βίντεο έχω απελπιστεί, έχω κουραστεί πάρα πολύ» αναφέρει ο ακτιβιστής.
«Έχω κάνει μία έρευνα, όσον αφορά το βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, και πως αυτή η έρευνα κατέληξε στην αποκάλυψη ενός κυκλώματος μαστροπείας, διακίνησης λευκής σαρκός, ναρκωτικών και όπλων σε Ελλάδα, Κύπρο, εξωτερικό, Ντουμπάι, στις περιοχές της Ρόδου, της Κρήτης, της Δράμας».

Σημειώνει πώς έχει μιλήσει με πάρα πολύ κόσμο ενώ οι πληροφορίες που έρχονται σε αυτόν είναι από θύματα που έχουν βιώσει εμπειρίες μέσα στο κύκλωμα.

Όπως έγινε γνωστό ο Γκιώνης έχει στείλει στις Κυπριακές Αρχές στοιχεία ενώ το ίδιο έπραξε και με τις Ελληνικές Αρχές.

«Από την Κύπρο, οι απαντήσεις που έλαβα είναι, από τι λένε τα δημοσιεύματα, ότι δεν είναι επαρκή τα στοιχεία μου, δεν είναι σοβαρά. Μετά είπαν ότι έχουν βάση αλλά θέλουν και τα θύματα και τώρα πάλι λένε ότι δεν είναι βάσιμα τα στοιχεία μου επειδή είναι από τρίτα πρόσωπα ή από το ίντερνετ».

Ο Γκιώνης εκφράζει φόβους για την ζωή του αφού όπως ο ίδιος λέει: «Δεν μπορούμε να σταματήσουμε εδώ, γιατί αν σταματήσουμε αυτοί οι άνθρωποι θα μας βρουν σε ένα ή δύο χρόνια και μπορεί να μας αφαιρέσουν τη ζωή».

Εν συνεχεία, ο ακτιβιστής ξεσπά σε κλάματα, ευχαριστώντας τον κόσμο που στηρίζει την προσπάθειά του. «Έχω φύγει από το σπίτι μου, έχω αφήσει τη δουλειά μου, είμαι έγκλειστος σε ένα σπίτι», αναφέρει μεταξύ άλλων στο βίντεο ενώ σημειώνει πώς: «Δεν ξέρω αν κινδυνεύω όντως, έχω φύγει από τους ανθρώπους μου για να τους προστατεύσω».

Δείτε το βίντεο και ΄όσα δήλωσε:

Πηγή: 24news

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

Χώρισε η κόρη της Βανδή

Χώρισε η κόρη της Βανδή

Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέσης.
Μαρία Σάββα
 |  CELEBS