ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Cher: To μυστικό για τη νεανική της εμφάνιση

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα γίνω 80 ετών»

Μαρία Σάββα

Παραχωρώντας συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή «Good Morning Britain» του ITV η 77χρονη τραγουδίστρια Cher, μίλησε μεταξύ άλλων για το πως διατηρεί την νεανική της εμφάνιση ακόμη και αν κοντεύει στις όγδοη δεκαετία της.

Παραδέχτηκε ότι «δεν μπορεί να πιστέψει ότι θα γίνει σε λίγα χρόνια 80 ετών» ενώ αποκάλυψε τι δεν θα κάνει όσο μεγαλώνει.

Όταν οι παρουσιαστές της εκπομπής την ρώτησαν πώς παραμένει τόσο νέα και λαμπερή η σταρ απάντησε ότι «δεν θα κόψει ποτέ τα μαλλιά της κοντά και δεν θα σταματήσει να φοράει τζιν».

«Θυμάμαι όταν η φίλη μου η Paulette και εγώ συζητούσαμε για το πότε θα κόψουμε τα μαλλιά μας και πότε θα σταματήσουμε να φοράμε τζιν. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποια στιγμή θα γίνω 80 ετών, νωρίτερα απ' ό,τι θα ήθελα», παραδέχθηκε η Cher και πρόσθεσε: «Θα εξακολουθώ να φοράω τα τζιν μου και θα εξακολουθώ να έχω μακριά μαλλιά. Τα γονίδια στην οικογένειά μου είναι αρκετά εκπληκτικά».

Τελειώνοντας η ίδια είπε:«Δεν ξέρω αν το να μην αισθάνεσαι μεγάλη σε κάνει νεότερη. Δεν είμαι σίγουρη. Παρακολουθώ τις τάσεις και έχω πολλούς νέους φίλους που είναι νέοι. Έχω και μεγάλους φίλους» και συμπλήρωσε: «Ειλικρινά, δεν προσπαθώ να αισθάνομαι νέα, δεν προσπαθώ να είμαι νέα, είμαι αυτό που είμαι, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό». 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση