ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Bodycon φόρεμα, χρυσά κολιέ και πέδιλα
 

Έφυγε από την ζωή η Λία Παπαϊακώβου

Έχασε την μάχη της με τον καρκίνο

Μαρία Σάββα

Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου η γνωστή στους κοσμικούς κύκλους στην Κύπρο αλλά και στο χώρο της ναυτιλίας όπου εργαζόταν, Λία Παπαϊακώβου, έφυγε από την ζωή μετά από μεγάλη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η είδηση του θανάτου της έφερε θλίψη σε αρκετά πρόσωπα της κοσμική ζωής του νησιού, με αυτά να αποχαιρέτησαν την εκλιπούσα με κοινές φωτογραφίες και αποχαιρετιστήρια μηνύματα μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς.

«Θα σε θυμόμαστε ως ένα σπάνιο και εξαιρετικό άνθρωπο που η παρουσία του ακτινοβολούσε ζεστασιά, καλοσύνη και αγάπη, με μία ευγενική ψυχή και με μια καρδιά που ξεχείλιζε συμπόνια», έγραψε η Ραμόνα Φίλιπ.

«Τυχερή που σε είχα στη ζωή μου, αν και όχι για μεγάλο διάστημα. Ο παράδεισος έγινε πιο τυχερός», είπε αποχαιρετώντας την η Σύλβια Μαυροπούλου.

Η πολύ καλή της φίλη Άντρεα Λόρδου έγραψε: «Ήσουν η πιο όμορφη, καλόκαρδη και ευγενική ψυχή που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Τόσο όμορφη εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Ένας πύργος δύναμης για όλους γύρω σου και μία μαχήτρια σαν καμία άλλη. Όχι άλλη μάχη αγάπη μου, όχι άλλος πόνος. Πάντα θα σε λατρεύουμε και θα σε αγαπάμε, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Θα είσαι πάντα το ''καλό καλοκαίρι μας''. Μέχρι να συναντηθούμε ξανά».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση