ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: knit φόρεμα, denim σακάκι και ankle boots
 

Charlie Sheen: Τι ευχήθηκε στον Αshton Kutcher

Πρεμιέρα σήμερα για τον 9ο κύκλο του Two and a half men

 

  Είναι πλέον γνωστοί οι λόγοι που ανάγκασαν την παραγωγή της πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς Two and a half men να απολύσουν τον Charlie Sheen . Καταχρήσεις, παράλογες συμπεριφορές, εμφάνταστες δηλώσεις και πολλά λεφτά που πλέον οι παραγωγοί της σειράς δεν ήταν διατεθειμένοι να δίνουν σε έναν άντρα, ο οποίος εκτός πλατό δυσφημεί τη σειρά και περισσότερο τον εαυτό του.

 Ο ταλαντούχος κατά τα άλλα ηθοποιός, στον οποίο η παραγωγή κάποτε στήριζε την τηλεθέαση της σειράς παραδέχτηκε ότι του άξιζε τελικά να απολυθεί και σε μια άκρως ειλικρινή ομιλία κατά τη διάρκεια των Emmy Awards, μίλησε για τα συναισθήματά του όσον αφορά τον νέο κύκλο Two and a Half Men που ξεκινάει χωρίς την παρουσία του αλλά με καινούργιο πρωταγωνιστή, τον Ashton Kutcher

 

«Προτού παρουσιάσω τις υποψηφιότητες σε μια κατηγορία στην οποία ανήκα κάποτε και εγώ, θα ήθελα να κλέψω λίγα λεπτά για να πω λίγα λόγια σε όσους συμμετέχουν στη σειρά Two and a Half Men και κατόπιν να φύγει ένα βάρος από μέσα μου. Από τα βάθη της καρδιάς μου δεν σας εύχομαι τίποτε άλλο παρά τα καλύτερα για τη νέα σεζόν. Περάσαμε μαζί οχτώ υπέροχα χρόνια. Το ξέρω ότι θα συνεχίσετε να κάνετε υπέροχη τηλεόραση».

Αυτά είπε εν ολίγοις ο Charlee Sheen και ξαλάφρωσε, ενώ φρόντισε να τα πει backstage και με τον αντικαταστάτη του και κατά πολύ νεαρότερό του σε ηλικία Ashton Kutcher δημοσιεύοντας λίγο αργότερα και φωτογραφία της συνάντησής τους,στον λογαριασμό του στο Twitter.

H συζήτηση στο Twitter συνεχίστηκε  με την ανταπόκριση του Kutcher στις ευχές του Sheen ο οποίος σε μια προσπάθεια να συμπαρασταθεί στον αντικαταστάτη του έγραψε. 

 ‘’Xάρηκα που τα είπαμε. Θα παρακολουθούμε όλοι. Κάνε μας υπερήφανους!’’

 H σειρά Two and a half men προβλήθηκε για πρώτη φορά τον Σεμπτέμβριο του 2003 σημειώνοντας τεράστια επιτυχία, ενώ κατάφερε να  καθηλώνει τις ώρες προβολής της εκατομμύρια τηλεθεατές για οχτώ σεζόν, σε πάνω απο πενήντα χώρες. H πρεμιέρα της 9ης σεζόν με την συμμετοχή του Ashton Kucher ξεκινάει επισήμως σήμερα με το πρώτο επεισόδιο να φέρει τον τίτλο ''Nice to Meet You, Walden Schmidt''. Ένας τίτλος υποδοχής για τον νεαρό πρωταγωνιστή, αφού Walden Schmidt είναι το όνομα του χαρακτήρα που υποδύεται στην σειρά.

Δείτε το video

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση