ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γυμανστικό κολάν, απλό tee, blazer και sneakers
 

Brad Pitt: Τελικά προσπάθησε να πνίξει το παιδί του; Η απάντηση του στις κατηγορίες

Τι απάντησε ο ηθοποιός στις κατηγορίες της Angelina Jolie

Μαρία Σάββα

Πρόσφατα ήρθαν στην επιφάνεια οι κατηγορίες που έκανε η Angelina Jolie κατά του πρώην συζύγου της Brad Pitt, στις οποίες ισχυρίζεται ότι κατά την διάρκεια του γνωστού τους πλέον καυγά που έγινε τον Σεπτέμβριο του 2016, σε μια ιδιωτική πτήση, ο ηθοποιός πέταξε αλκοόλ και χτύπησε τα παιδιά του και προσπάθησε να πνίξει ένα από αυτά.

Η απάντηση που έδωσε ο ίδιος ήταν ότι, «θα απαντήσει στο δικαστήριο», με την δικηγόρο που έχει στο πλάι του, Anne Kiley, να υποστηρίζει ότι ο ηθοποιός και πελάτης της, «δέχεται προσωπικές επιθέσεις και παρερμηνείες κάθε είδους», προσθέτοντας ότι δεν μπορεί να παραδεχτεί κάτι που δεν έκανε.

«Ευτυχώς, διάφορες δημόσιες αρχές που η άλλη πλευρά έχει προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει εναντίον του τα τελευταία έξι χρόνια πήραν τις δικές τους, ανεξάρτητες αποφάσεις», είπε χαρακτηριστικά η δικηγόρος του.

Να αναφέρουμε επίσης, ότι σύμφωνα με πηγές κοντά στον Brad, η Angelina έχει επηρεάσει εντελώς την εικόνα του στα μάτια των παιδιών τους, καταφέρνοντας να καταστρέψει την σχέση που είχαν με τον πατέρα τους, με μια ανώνυμη πηγή να προσθέτει ότι, η ηθοποιός έχει δημιουργήσει μια «καμπάνια αποξένωσης» των παιδιών από τον πατέρα τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση