ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, πουκάμισο και kitty heels
 

Beyoncé: Στη λίστα με τα 100 άτομα με την μεγαλύτερη επιρροή

Η 11η λίστα του περιοδικού «Times» που περιλαμβάνει τα 100 άτομα με την μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο, είδε το φως της δημοσιότητας. Την τιμητική τους έχουν οι καλλιτέχνες, αφού 27 από αυτούς να συμπεριλαμβάνονται στη λίστα, ενώ ακολουθούν οι πολιτικοί και οι επιχειρηματίες.

Για κάθε άτομο που επιλέχθηκε, καταξιωμένα και γνωστά ονόματα έγραψαν μερικά λόγια για λογαριασμό του, μιλώντας για τα επιτεύγματά του. Η φετινή λίστα περιλαμβάνει επίσης 41 γυναίκες - ένα ακόμη ρεκόρ.

Αναμφισβήτητα το όνομα που ξεχωρίζει είναι αυτό της Beyoncé, η οποία μάλιστα κοσμεί το εξώφυλλο του συγκεκριμένου τεύχους. Η Queen B ξέρει να ποζάρει και να αναδεικνύει το σεξαπίλ της ό,τι κι αν φορά. Η πόζα της, απλά μαγική και το σέξι outfit της τα λέει όλα!  «H Beyoncé δεν κάθεται απλά στο τραπέζι. Φτιάχνει ένα καλύτερο», δήλωσε η συγγραφέας Sheryl Sandberg.

Η βασίλισσα της hip-hop μουσικής ξάφνιασε ευχάριστα όλους, όταν τον Δεκέμβρη κυκλοφόρησε ένα νέο album, γεμάτο με videos, ανακοινώνοντάς το μέσω Facebook και Instagram. H «B» ακύρωσε κάθε νόμο της μουσικής βιομηχανίας και έσπασε κάθε ρεκόρ πωλήσεων.

Ένα από τα τραγούδια της περιλαμβάνει στίχους από τη νομπελίστα Chimamanda Ngozi Adichie: «Λέμε στα κορίτσια, μπορείτε να έχετε φιλοδοξίες αλλά όχι πολλές». Η τραγουδίστρια μέσα από τα κομμάτια της επιμένει πως τα κορίτσια διοικούν τον κόσμο, λέει πως δεν είναι bossy αλλά πολύ απλά είναι το αφεντικό. Σηκώνει τη φωνή και το ανάστημά της και καλεί τις γυναίκες να κάνουν το ίδιο, να γίνουν ανεξάρτητες και ηγέτες. 

Ταυτόχρονα εκτός από σταρ είναι και μια σκληρά εργαζόμενη μητέρα. Ποια είναι τα μυστικά της; Σκληρή δουλειά, ειλικρίνεια και αυθεντικότητα. Όταν την ρωτάνε τι θα έκανε αν δεν φοβόταν, απαντά «Απλά κοίτα με. Είμαι έτοιμη να το κάνω. Μπορείς και εσύ», προσθέτει.

Ανάμεσα στα 100 άτομα με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο συγκαταλέγονται επίσης οι Pharrell Williams, Serena Williams, Hillary Clinton, John, Kovac, Kerry Washington, Amy Adams, Steve McQueen, Matthew McConaughey, Miley Cyrus, Vladimir Putin, Barack Obama, Angela Merkel και Cristiano Ronaldo κ.ά. 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Beyoncé  |  Times  |  Εξώφυλλο  |  100  |  Celebs

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση