ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Beyonce: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας «Renaissance»

Θα εμφανιστεί στις κινηματογραφικές αίθουσες την 1η Δεκεμβρίου.

Μαρία Καραμάνου

Η Beyonce ανακοίνωσε ότι η παγκόσμια περιοδεία της με τίτλο «Renaissance World Tour» θα κυκλοφορήσει σε κινηματογραφικές αίθουσες με ένα νέο φιλμ. Ο τίτλος της ταινίας είναι "Αναγέννηση: Ένα φιλμ από τη Beyonce" και παρουσιάζει το ταξίδι της περιοδείας από την αρχή στη Στοκχόλμη της Σουηδίας μέχρι το φινάλε στο Κάνσας Σίτι του Μιζούρι.

Η ταινία δείχνει την Beyonce τόσο στα παρασκήνια όσο και στη σκηνή και αποτελεί το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς της κατά τη διάρκεια της περιοδείας, καθώς και της προσπάθειάς της να δημιουργήσει μια κληρονομιά στην τέχνη της. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 1η Δεκεμβρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και το Μεξικό.

Στο τρέιλερ της ταινίας, η Beyoncé μιλά για την περιοδεία της και την ελευθερία που βρίσκει στη σκηνή. Κατά τη διάρκεια του τρέιλερ, εμφανίζονται σκηνές με τα τρία παιδιά της, ενώ η Beyoncé επισημαίνει ότι ο στόχος της περιοδείας της ήταν να δημιουργηθεί ένας χώρος όπου η ελευθερία επικρατεί και κανείς δεν κρίνεται. Αυτή η περιοδεία ήταν η πρώτη σόλο συναυλία της Beyoncé μετά από επτά χρόνια και ξεκίνησε από τη Στοκχόλμη της Σουηδίας στο Friends Arena.

Δείτε το τρέιλερ εδώ:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση