ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λεοπάρ κολάν, vintage sweatshirt και sneakers
 

Χριστοδουλίδης και Καρσερά: Το double date με τους Roberta και Ukko Metsola

Δείτε τα στιγμιότυπα

Μαρία Σάββα

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα βρίσκεται στην Κύπρο με την ίδια να έδωσε το παρών της στο νησί για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, μετά από πρόσκληση του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη.

Αν και η χθεσινή μέρα ήταν αρκετά ιδιαίτερη για του Κύπριους πολίτες ήταν επίσης ξεχωριστή και για την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και τον σύζυγό της καθώς γιόρτασαν την επέτειο του γάμου τους.

Το βράδυ του Σαββάτου η ίδια και ο σύζυγός της γιόρτασαν την επέτειό τους παρέα με το Προεδρικό ζεύγος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και Φιλίππα Καρσερά στο εστιατόριο Μπέμπα στην Λευκωσία, με την Πρώτη Κυρία να τους ευχήθηκε με μία ανάρτηση που έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Χαρούμενη επέτειο Roberta και Ukko. Τις καλύτερες ευχές για υγεία και ευτυχία στην όμορφη οικογένειά σας. Ελπίζουμε να σας καλωσορίσουμε σύντομα πίσω στην Κύπρο», έγραψε η ίδια κάτω από κάποια στιγμιότυπα που μας έδειχναν πως πέρασαν την βραδιά τους.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση