ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Καρβελας: Ο πραγματικός λόγος που δεν ήρθε στην Κύπρο με την Βίσση

Τι αποκάλυψε ο ίδιος

Μαρία Σάββα

Το βράδυ του Σαββάτου 30 Σεπτεμβρίου η Λάρνακα «πλημμύρισε» με κόσμο λόγω της διασκεδαστικής συναυλίας της Άννας Βίσση η οποία φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια στην μουσική. Στο πλάι της διασκεδάζοντας 50 χιλιάδες άτομα ήταν διάφοροι άλλοι καλλιτέχνες όπως η Έλενα Παπαρίζου, η Πάολα, η Καίτη Γαρμπή, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Μπάμπης Στόκας αλλά και η αδελφή της Λία Βίσση.

Αν και δεν ήταν στην Κύπρο το παρών του στην συναυλία έδωσε και ο πρώην σύζυγος της τραγουδίστριας Νίκος Καρβέλας. Ο ίδιος μιλώντας για τα 50 χρόνια της Βίσση στο χώρο της μουσικής είπε: «Εγώ τη συγκίνηση για τα 50 χρόνια την ένιωσα πριν συμπληρωθούν τα πρώτα 50 λεπτά όταν μπήκες στο σπίτι - μετά από τον πατέρα σου. Με εκείνο το ατσούμπαλο περπάτημα... και πίσω καθόσουνα εσύ και σε ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα και θανατηφόρα. Και τα γιορτάζω από τότε τα 50 χρόνια».

Όσο αφορά το γιατί δεν ήταν στην Κύπρο ο ίδιος αποκάλυψε πως αυτό οφείλεται στην φοβία που έχει με τα αεροπλάνα. Να σημειώσουμε πως εάν πρόκειται να ταξιδέψει σε άλλη χώρα ο ίδιος πάντα προτιμάει να το κάνει οδικώς.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση