ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: knit from head to toe σε απλό ροζ και ankle boots με ασημί λεπτομέρειες
 

Ben Affleck: «Μετάνιωσα τον χωρισμό μου με την Jennifer»

«Το πρόβλημά μου με το αλκοόλ δημιούργησε προβλήματα στον γάμο μου»

Μαρία Στυλιανού

O Ben Affleck μίλησε στους New York Times για το διαζύγιό του με την επί 10 χρόνια σύζυγό του Jennifer Garner σε μια πραγματικά συγκινητική συνέντευξη. Με την Jennifer έχουν 3 παιδιά την Violet, την Seraphina και τον Samuel. Όπως ανέφερε στην συνέντευξή του το πρόβλημα που είχε με το αλκοόλ οδήγησε στην επιδείνωση του γάμου του. Ο Affleck ξεκίνησε την αποτοξίνωση πολλές φορές για να μπορέσει να κόψει το αλκοόλ με την πρόσφατη απόπειρά του το καλοκαίρι του 2018.

«Έπινα σχετικά κανονικά για πολύ καιρό. Αυτό που συνέβη ήταν ότι ξεκίνησα να πίνω περισσότερο και περισσότερο όταν ο γάμος μου άρχισε να διαλύετε. Αυτό γινόταν το 2015, 2016. Το πρόβλημά μου με το αλκοόλ δημιούργησε περισσότερα προβλήματα στον γάμο μου.»

«Μετανιώνω πιο πολύ από όλα στην ζωή μου τον χωρισμό μου» ενώ συνέχισε τονίζοντας ότι «Η ντροπή είναι πολύ τοξική. Δεν υπάρχει θετικό υποπροϊόν της ντροπής.. Απλώς χτυπάει σε ένα τοξικό, αποκρουστικό συναίσθημα χαμηλής αυτοεκτίμησης»

Ανέφερε ακόμα ότι δεν είναι υγιές για τον ίδιο να σκέφτεται τις αποτυχίες του και να τιμωρεί τον εαυτό του με τέτοιο τρόπο. «Σίγουρα έκανα λάθη και πράγματα για τα οποία έχω μετανιώσει. Πρέπει όμως να σηκωθείς, μάθε από αυτό, μάθε ακόμα λίγο και προσπάθησε να συνεχίσεις»

Τον Οκτώβριο του 2018 βγήκε το διαζύγιό τους και εκείνη την περίοδο ο Affleck αποκάλυψε ότι βρισκόταν σε κλινική αποτοξίνωσης για 40 ημέρες. 

 
 
 
 
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση