ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Bella Hadid: «Το σώμα μου δεν είναι μηχανή που βγάζει χρήματα»

Οι νέες δηλώσεις του διάσημου μοντέλου

newsroom must

Η Bella Hadid είναι από τα λίγα πρόσωπα στην υφήλιο που δεν χρειάζεται συστάσεις. Την είδαμε στο παρελθόν ως άγγελο της Victoria’s Secret και έπειτα, ως μοντέλο στα catwalks των κορυφαίων οίκων μόδας και φυσικά, σε διαφημιστικά σποτ των μεγαλύτερων σχεδιαστών μόδας.

Το διάσημο μοντέλο ωστόσο έκανε μια κίνηση πρόσφατα που μάλλον θα συζητηθεί. Παρά τις κατηγορίες προς τον πρώην Διευθύνων Σύμβουλο Μάρκετινγκ για τα L Brands όπου ανέπτυξε το Victoria's Secret Angels και την ετήσια επίδειξη μόδας της εταιρείας, Ed Razek, για ανάρμποστη συμπεριφορά εξαιτίας των μισογυνιστικών σχολίων που έκανε για τα σώμα των μοντέλων και παρά τα όσα ακούστηκαν για το brand, πήρε την απόφαση να επιστρέψει εκεί που ξεκίνησε.

Η Bella Hadid πρόκειται να συμμετέχει στην VS Collective δηλώνοντας πως «Αυτό που με ώθησε να επιστρέψω ήταν το ότι εκείνοι με προσέγγισαν και μου απέδειξαν ότι πραγματικά, η Victoria’s Secret έχει αλλάξει τόσο δραστικά» και εξήγησε πως: «Είχε να κάνει με το ότι πήρα τη δύναμη και τον έλεγχο του σώματός μου πίσω».

Αξίζει να σημειώσουμε πως μετά τις κατηγορίες και παρά την μη αποδοχή τους από τον Ed Razek, το brand άλλαξε πορεία και στην διοίκηση έχουν ενταχθεί δυναμικές γυναίκες με στόχο τους να προωθήσουν την ποικιλομορφία.

Μιλώντας στο Marie Claire το μοντέλο η Bella Hadid τόνισε: «Έχουν αλλάξει πολλά στην VS, τα πρωτόκολλα φωτογράφησης επιτρέπουν στα μοντέλα να επιλέγουν πόσο ντυμένα θέλουν να είναι, για να αισθάνονται άνετα... Όταν καθόμαστε στο σετ, είμαστε ευγνώμονες που πλέον νιώθουμε ότι κάποιος μας στηρίζει, σε αντίθεση με το πώς αισθανόμασταν πριν, όταν ήταν απλώς μία εταιρεία εσωρούχων που διηύθυναν άνδρες». Η ίδια πρόσθεσε: «Απλώς κοιτάζω γύρω μου και νιώθω δυναμική, ξανά. Νιώθω δυνατή φορώντας εσώρουχα, κι όχι ότι το σώμα μου είναι μία μηχανή που βγάζει λεφτά».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Bella (@bellahadid)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση