ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top με print
 

Beckhams: Μετακομίζουν από το αγαπημένο τους σπίτι στο Λονδίνο και αυτός είναι ο λόγος

Το ζευγάρι πρόκειται να εγκαταλείψει το σπίτι των ονείρων τους στο Κότσγουολντς

Ζωή Τουτουντζίδου

Ο David και η Victoria Beckhams αναγκάζονται να αποχωριστούν την αγαπημένη του οικία στο Λονδίνο λόγο ηχορύπανσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, το ζευγάρι πρόκειται να εγκαταλείψει το σπίτι των ονείρων τους στο Κότσγουολντς, γιατί ενοχλείται από θορύβους που προκαλούνται λόγω της συχνής κυκλοφορίας οχημάτων από το γνωστό μαγαζί του Λονδίνου Soho Farmhouse.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Beckham (@davidbeckham)

Πρόκειται για έναν ανακαινισμένο αχυρώνα αξίας 6 εκατομμυρίων λιρών το οποίο βρίσκεται δίπλα στον αυτοκινητόδρομο που περνάει από το γνωστό μαγαζί και κέντρο δεξιώσεων.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο συγκεκριμένος χώρος φιλοξένησε στο παρελθόν μεγάλα ονόματα της διεθνής showbiz όπως τον Tom Cruise και την Meghan Markle, οι οποίο παρέθεσαν δεξιώσεις στο γνωστό αυτό κέντρο.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Beckham (@davidbeckham)

Με πηγή από το κοντινό περιβάλλον των Beckham να αναφέρει σχετικά στην Mail on Sunday «O Davis και η Victoria λατρεύουν τον αχυρώνα τους και αγαπούν απόλυτα το Great Tew, αλλά η κίνηση και ο θόρυβος έχει καταστήσει πολύ δύσκολη τη διαμονή τους εκεί πλέον. Τους αρέσει να πηγαίνουν στο Κότσγουολντς και επίσης απολαμβάνουν να περνούν χρόνο στο Soho Farmhouse, αλλά πιστεύουν ότι ήρθε η ώρα να βρουν ένα άλλο ακίνητο για να περνούν τα Σαββατοκύριακά τους, όχι πολύ μακριά. Είναι τόσο κρίμα. Τόση αγάπη έχει μπει σε αυτό το σπίτι και το έχουν κάνει ακριβώς όπως το ήθελαν. Είναι το καταφύγιό τους»

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση