ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top με print
 

5 σοκαριστικές αλήθειες που αποκάλυψε ο Harry στις πρόσφατες συνεντεύξεις του

Όλα όσα αποκάλυψε

Μαρία Σάββα

Μια μέρα πριν την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του με το τίτλο «Spare», κυκλοφόρησαν οι δύο συνεντεύξεις που παραχώρησε, στο CBS στην εκπομπή «60 minutes» και στο ITV, στις οποίες μιλά για θέματα όπως τον θάνατο της μητέρας του, την χρήση ναρκωτικών όταν ήταν έφηβος αλλά και την σχέση που έχει με την οικογένειά του.

Δείτε στην συνέχεια 5 πράγματα που κρατήσαμε από τις δηλώσεις του:

Ο πρίγκιπας Harry είπε ότι πέρασε από την ίδια γέφυρα στο Παρίσι όπου η πριγκίπισσα Νταϊάνα πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Η μητέρα του Harry, η πριγκίπισσα Νταϊάνα, πέθανε από τραύματα που υπέστη σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι στις 31 Αυγούστου 1997, όταν ο πρίγκιπας ήταν μόλις 12 ετών.

Μιλώντας στη συνέντευξη στο ITV, ο Harry είπε ότι η Νταϊάνα είχε κυνηγηθεί από παπαράτσι πριν από τη συντριβή και ότι οι φωτογράφοι δεν έκαναν τίποτα για να τη βοηθήσουν, εκτός από το να τη φωτογραφίσουν μετά το ατύχημα.

Σε ένα απόσπασμα από την έκδοση του ηχητικού βιβλίου του "Spare", που αφηγήθηκε, το οποίο κοινοποιήθηκε στη συνέντευξη του ITV, έγραψε ότι ζήτησε να οδηγηθεί σε ένα αυτοκίνητο μέσα από του ίδιου τούνελ όπου το τρακάρισμα της Νταϊάνα συνέβη με την ίδια ταχύτητα.

«Ήσυχα, είπα: "Αυτό είναι όλο;" Δεν είναι τίποτα, απλά ένα ευθύ τούνελ. Σχεδόν φανταζόμουν τη σήραγγα σαν ένα ύπουλο πέρασμα, εγγενώς επικίνδυνο. Ήταν απλώς ένα σύντομο, απλό τούνελ. Δεν υπάρχει λόγος να πεθάνει κανείς μέσα σε αυτό», έγραψε ο Harry.

Ο Harry παραδέχτηκε ότι έπαιρνε κοκαΐνη ως έφηβος.

Ο Bradby ρώτησε τον Harry για τη χρήση ναρκωτικών που αναφέρει στο βιβλίο και είπε ότι μπορεί να εκπλήξει μερικούς ανθρώπους το γεγονός ότι ο πρίγκιπας παραδέχτηκε ότι έκανε χρήση μαριχουάνας, μαγικών μανιταριών και κοκαΐνης.

«Eίναι σημαντικό να το αναγνωρίσουμε», είπε ο πρίγκιπας.

Σε ένα απόσπασμα από το βιβλίο που διάβασε ο Bradby στη συνέντευξη, ο Harry είπε ότι του πρόσφεραν κοκαΐνη στο εξοχικό κάποιου κατά τη διάρκεια ενός Σαββατοκύριακου που πήγε για κυνήγι και ότι αυτό δεν τον έκανε «ούτε στο ελάχιστο, χαρούμενο».

Στο απόσπασμα, ο Harry περιέγραψε τον εαυτό του ως έναν «βαθιά δυστυχισμένο 17χρονο πρόθυμο να δοκιμάσει σχεδόν οτιδήποτε θα άλλαζε την ψυχολογία του».

Ο Harry είπε ότι η μητριά του Καμίλα διέρρευσε ιστορίες στα μέσα ενημέρωσης.

Σε ένα απόσπασμα από το ηχητικό βιβλίο που αφηγείται ο Harry, έγραψε ότι η Καμίλα διέρρευσε ιστορίες για τις προσωπικές της συνομιλίες με τον πρίγκιπα William.

«Άρχισαν να εμφανίζονται παντού ιστορίες, σε όλες τις εφημερίδες, για την ιδιωτική της συνομιλία με τον William, ιστορίες που περιείχαν ακριβείς λεπτομέρειες, καμία από αυτές δεν προερχόταν από τον Willy, φυσικά. Θα μπορούσαν να είχαν διαρρεύσει μόνο από ένα άλλο άτομο που ήταν παρόν», έγραψε ο Harry.

Ο Harry είπε στον Bradby ότι αυτός και ο πρίγκιπας William ζήτησαν από τον βασιλιά Κάρολο να μην παντρευτεί την Καμίλα.

Στο ίδιο απόσπασμα από το ηχητικό βιβλίο, ο Harry είπε ότι ο ίδιος και ο πρίγκιπας William ζήτησαν από τον πατέρα τους να μην παντρευτεί την Καμίλα, τη πλέον βασιλική σύζυγό του, πριν παντρευτούν το 2005.

«Σας υποστηρίζουμε», είπαμε. «Υποστηρίζουμε την Καμίλα, είπαμε. Απλώς σε παρακαλώ μην την παντρευτείς», έγραψε ο Harry στο βιβλίο.

«Ο William κι εγώ θέλαμε ο πατέρας μας να είναι ευτυχισμένος... Του ζητήσαμε να μην παντρευτούμε, το επέλεξε, και αυτή είναι η απόφασή του. Αλλά οι δυο τους ήταν και είναι πολύ ευτυχισμένοι μαζί», είπε στον Bradby.

Ο Harry είπε ότι θα ήταν ανοιχτός σε μια συζήτηση για την επιστροφή στη βασιλική οικογένεια.

Ο Bradby ρώτησε τον Harry αν μπορούσε να τον δει να είναι μέρος του μέλλοντος της μοναρχίας, στην οποία ο Harry απάντησε ότι δεν ήξερε. Είπε ότι αυτός και η Meghan «πάντα ήθελαν να συνεχίσουν να υπηρετούν» πριν αποχωρήσουν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, αλλά δεν ήθελαν να ζήσουν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

«Αν ο πατέρας μου μας ζητήσει υποστήριξη σε όλη την Κοινοπολιτεία, τότε αυτή είναι σίγουρα μια ανοιχτή συζήτηση», είπε ο Harry.

«Αλλά είμαι εδώ… η οικογένειά μου είναι τώρα εδώ», είπε, αναφερόμενος στο σπίτι του στην Καλιφόρνια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση