ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Silver παντελόνι με μαύρο sweater και mary jane
 

Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Το τελευταίο του μήνυμα πριν φύγει από την ζωή

Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του δημόσια

Μαρία Σάββα

Στις 10 Ιανουαρίου ο βασιλιάς Κωνσταντίνος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 82 ετών, λόγω πολυοργανικής ανεπάρκειας, και η οικογένειά του θέλησε να τον αποχαιρετήσει με την εξόδιο ακολουθία που πραγματοποιήθηκε στη Μητρόπολη Αθηνών, και η τελευταία κατοικία του στα βασιλικά ανακτόρα στο Τατόι.

Τον Σεπτέμβριο του 2022, ο τελευταίος βασιλιάς της Ελλάδας απέστειλε μήνυμα στη βρετανική βασιλική οικογένεια για την απώλεια της βασίλισσας Ελισάβετ, το οποίο ήταν και το τελευταίο του δημόσιο μήνυμα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@europeanmonarchs_)

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά, «Είμαι συντετριμμένος από την είδηση του θανάτου της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’. Μέσα στην μακραίωνη θητεία της αποτέλεσε φάρο αξιοπρέπειας και σοβαρότητας για όλον τον κόσμο πέραν της χώρας της και της Κοινοπολιτείας. Ήταν μια φωτισμένη μονάρχης που σε δύσκολες περιόδους κράτησε ενωμένο τον λαό του Ηνωμένου Βασιλείου, η οποία αγαπήθηκε πάρα πολύ και αφήνει μια σπουδαία παρακαταθήκη. Έχουμε ζήσει πάρα πολλά μαζί και δεν θα ξεχάσω ποτέ την αγάπη, την τρυφερότητα και την στήριξη από την ίδια προς εμένα και την οικογένειά μου. Θα μας λείψει πολύ. Στον Βασιλιά Κάρολο Γ’, εύχομαι ολόψυχα να έχει μια αντίστοιχα καλή πορεία στο θρόνο της Μεγάλης Βρετανίας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση