ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: κάπρι παντελόνι, broderie πουκάμισο και kitten heels
 

Πόσο κόστισαν οι σουίτες που έμειναν οι royals για την κηδεία του βασιλιά Κωνσταντίνου

Όλες οι λεπτομέρειες

Μαρία Σάββα

Αντιπρόσωποι των βασιλικών οικογένειων της Ευρώπης και όχι μόνο, παρευρέθηκαν στην Αθήνα για την κηδεία του τελευταίου βασιλιά της Ελλάδας, την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου. Πιο συγκεκριμένα, στην κηδεία παρευρέθηκαν 11 εκπρόσωποι βασιλικών οίκων από 11 κράτη της Ευρώπης, για να πουν το τελευταίο τους αντίο στον τέως βασιλιά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό», τα μέλη των βασιλικών οικογενειών διέμειναν σε συγκεκριμένα ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως αποκαλύφθηκε μέσα από την εκπομπή, για αυτούς που έμειναν στη "Μεγάλη Βρετανία" το κόστος κυμαίνεται από 2.000 έως 25.000 ευρώ η βασιλική σουίτα. Στο Athens Plaza από 487 ευρώ έως 3.098 και στο Electra Palace από 277 έως 434 ευρώ.

Ξενοδοχείο "Μεγάλη Βρετανία"

Ξενοδοχείο Athens Plaza

Ξενοδοχείο  Electra Palace

Να αναφέρουμε ότι μέσα στους παρευρισκόμενους της κηδείας ήταν ο βασιλιάς της Ισπανίας Φελίπε με τη βασίλισσα Λετίθια, ο βασιλιάς της Σουηδίας Κάρολος-Γουστάβος με τη βασίλισσα Σίλβια, η βασίλισσα της Δανίας Μαργκρέτε με τον γιο της, πρίγκιπα-διάδοχο Φρίντριχ και την πριγκίπισσα Ματθίλδη (αδελφή της βασίλισσας της Δανίας και της Άννας-Μαρίας), αλλά και ο πρίγκιπας-διάδοχος της Νορβηγίας Χαακόν με την πριγκίπισσα Μέτε-Μαρίν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση