ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: floral φόρεμα και mules
 

Βασιλιάς Κάρολος: Η σπάνια φωτογραφία με τον πρίγκιπα Harry και τον πρίγκιπα William

Το γλυκό #throwback στιγμιότυπο με τα δύο του παιδιά.

Μαρία Καραμάνου

Την ημέρα του Πατέρα, ο βασιλιάς Κάρολος αποφάσισε να ταξιδέψει στο παρελθόν, εκμεταλλευόμενος αυτήν την εορτή.

Το απόγευμα της Κυριακής, η επίσημη σελίδα της βασιλικής οικογένειας στο Instagram μοιράστηκε μια φωτογραφία #throwback, όπου ο βασιλιάς ποζάρει με τους δύο γιους του, τον πρίγκιπα William και τον πρίγκιπα Harry. Η φωτογραφία αυτή αναδεικνύει τη στενή σχέση μεταξύ τους και αποτελεί μια ανάμνηση από την πατρική αγάπη και τη σημασία της οικογένειας.

Με αυτόν τον τρόπο, ο βασιλιάς Κάρολος επιλέγει να μοιραστεί αυτήν την προσωπική στιγμή με το κοινό, ενισχύοντας το μήνυμα ότι η γιορτή του Πατέρα είναι μια ευκαιρία να τιμηθούν οι πατέρες και να αναδειχθεί η αξία της οικογένειας."Στους μπαμπάδες παντού, σας ευχόμαστε μια ξεχωριστή Ημέρα του Πατέρα σήμερα", γράφτηκε κάτω από την ανάρτηση της βασιλικής οικογένειας. 

Η ανάρτηση περιείχε επίσης μια εικόνα του βασιλιά με τον πατέρα του, τον αείμνηστο πρίγκιπα Φίλιππο, καθώς και μια φωτογραφία της βασίλισσας Καμίλα με τον αείμνηστο πατέρα της, Bruce Shand, αποτυπώνεται μια συναισθηματική στιγμή από το κτήμα Balmoral της βασιλικής οικογένειας στη Σκωτία.Η φωτογραφία του Καρόλου με τους γιους του απεικονίζει τον νεότερο William και τον Harry να κάνουν μια βόλτα με τον πατέρα τους στο βραχώδες έδαφος του κτήματος. 

Καθώς ο βασιλιάς πόζαρε με τους γιους του, φαίνεται να φορά μια παραδοσιακή σκωτσέζικη ενδυμασία, με ένα φωτεινό πράσινο πλεκτό πουλόβερ και ένα πράσινο καρό κιλτ. Από την άλλη πλευρά, ο William και ο Harry επέλεξαν ένα παντελόνι και πουκάμισο με σηκωμένα μανίκια. Ολόκληρη η οικογένεια φαίνεται να κοιτάζει προς κάτι εκτός πλάνου, καθώς ο Harry κρατά κάτι που δεν είναι ορατό στο φωτογραφικό στιγμιότυπο.Η γλυκιά φωτογραφία δημοσιεύτηκε μετά τη γιορτή του Καρόλου για το πρώτο "Trooping the Colour". Αν και ο Harry και η Meghan Markle δεν παρέστησαν, οι βασιλείς συγκεντρώθηκαν στην εκδήλωση, η οποία αποτέλεσε τιμή για τον νέο βασιλιά μετά τον θάνατο της μητέρας του, βασίλισσας Ελισάβετ, τον περασμένο Σεπτέμβριο. Στην φωτογράφιση της ημέρας στο μπαλκόνι του παλατιού παρευρέθησαν επίσης η Καμίλα και ο πρίγκιπας William, δημιουργώντας μια σημαντική οικογενειακή στιγμή.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση