ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: knti φόρεμα, μπότες και μακρύ παλτό
 

Αυτός θα είναι ο επόμενος βασιλικός γάμος

«Μου αρέσουν πολύ οι γάμοι. Ανυπομονώ για τον επόμενο βασιλικό γάμο της πριγκίπισσας Θεοδώρας»

Ζωή Τουτουντζίδου

Η Σήλια Κριθαριώτη σε ανάρτηση της στο instagram μας ανακοίνωσε ποιoς θα είναι ο επόμενος βασιλικός γάμος. Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας, ήταν μια εκ των 250 καλεσμένων που παρευρέθηκαν στην δεξίωση γάμου του Φίλιππου Γλυξμπούργκ και της Nina Flohr. Να θυμίσουμε πως το προηγούμενο Σάββατο όλα τα βλέμματα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ήταν στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στον εκκλησιαστικό γάμο του Φίλιππου Γλυξμπούργκ και της Nina Flohr. Με το ζευγάρι να παντρεύεται στην Μητρόπολη Αθηνών και να παραθέτει εντυπωσιακή δεξίωση στον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο.

Η σχεδιάστρια σε φωτογραφία που ανέβασε στα social media την ώρα της δεξίωσης μας ανακοίνωσε τον επικείμενο γάμο της πριγκίπισσάς Θεοδώρας, σχολιάζοντας σε λεζάντα «Μου αρέσουν πολύ οι γάμοι. Ανυπομονώ για τον επόμενο βασιλικό γάμο της πριγκίπισσας Θεοδώρας». Ο γάμος ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί πέρσι, ωστόσο ματαιώθηκε λόγο της πανδημίας. Με την πριγκίπισσα Θεοδώρα να ανακοινώνει τότε «Ανυπομονούμε να γιορτάσουμε τον γάμο μας στην Ελλάδα όταν θα υπάρχει ασφάλεια».

Η ανάρτηση της σχεδιάστριας στο instagram

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Celia Kritharioti (@celiakritharioti)

Να σημειωθεί επίσης ότι η σχεδιάστρια έντυσε με τις δημιουργίες της αρκετές καλεσμένες, μεταξύ άλλων και την μητέρα του πρίγκιπα Φιλίππου, Άννα Μαρία.

Πηγή φωτογραφίας ΚΥΠΕ

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση