ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Μeghan Markle: ''Aυτό είναι το παρατσούκλι της βασιλικής οικογένειας''

Αποκάλυψε το παρατσούκλι της βασιλικής οικογένειας.

Σαράντης Μαριεττής

Σε αναμονή της πολυσυζητημένης συνέντευξης της Meghan Markle στην Oprah Winfrey, κυκλοφόρησε ενα ακόμα sneak peak.

Σε ερώτηση της παρουσιάστριας για το πώς νιώθει η Δούκισσα του Sussex που η βασιλική οικογένεια θα ακούσει επιτέλους την αλήθεια της, απάντησε: ''Δεν καταλαβαίνω γιατί η  "The Firm", δηλαδή η βασιλική οικογένεια, περιμένει να παραμείνουμε σιωπηλοί μετά από τόσο καιρό που δεν έχουμε royal καθήκοντα και μετά από τα τόσα ψέματα που έχουν διαρρεύσει για εκείνη και τον πρίγκιπα Harry''.

Το παρατσούκλι δεν προξενεί εντύπωση σε όλους, καθώς οι αληθινοί fans της βασιλικής οικογένειας το γνωρίζουν εδώ και χρόνια. Κυρίως ο πρίγκιπας Φίλιππος, σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ είναι γνωστό πως χρησιμοποιεί αυτό το παρατσούκλι για την οικογένεια τους. Σε βιβλίο που δημοσιεύτηκε το 2005 με τίτλο "The Firm: The Troubled Life of the House of Windsor", η δημοσιογράφος Penny Junor γράφει πως ο πρίγκιπας αναφέρει συχνά την οικογένεια με τον συγκεκριμένο όρο με τους royal ανταποκριτές και experts να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια, ώστε να μην περάσει αυτό προς τον Τύπο. Ο λόγος είναι πως ο συγκεκριμένος όρος είναι περισσότερο εμπορικός και δεν είναι κατάλληλος να χαρακτηρίζει μία οικογένεια, πόσο μάλλον βασιλική.

Εκείνος που χρησιμοποίησε για πρώτη φορά τον εν λόγω όρο όμως ήταν ο πατέρας της βασίλισσας Ελισάβετ, βασιλιάς Γεώργιος VI, ο οποίος βρισκόταν στον θρόνο από το 1936 μέχρι το 1952.

 

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση