ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

Αυτό είναι το επόμενο βήμα της Angelina Jolie

Η ανάρτηση της στο Instagram

newsroom must

Η Angelina Jolie έπειτα από ανάρτηση της στο Instagram φαίνεται να υπογραφεί το νέο της βιβλίο με τίτλο «Know Your Rights and Claim Them: A Guide for Youth». Το βιβλίο κυκλοφόρησε στις 6 του Οκτώβρη, σε συνεργασία με την Geraldine Van Bueren και τη Διεθνή Αμνηστία. Η ηθοποιός ανέβασε αρκετές φωτογραφίες από την εκδήλωση της παρουσίασης και υπογραφής των βιβλίων στα social media, ενώ διάβασε στους αναγνώστες της και κάποια αποσπσματα από το βιβλίο της.

Όπως έγραψε και η ίδια στην ανάρτηση της «Με εμπνέουν τα μικρά παιδιά σε όλο τον κόσμο που παλεύουν στις πρώτες γραμμές για τα ανθρώπινα τους δικαιώματα. Από την προστασία του περιβάλλοντος μέχρι και την μάχη κατά της ανισότητας και των διακρίσεων, όπου τα παιδιά καλούνται να κάνουν την δουλειά των μεγάλων στην μάχη αυτή, καθώς οι ίδιοι έχουν αποτύχει. Και στα καταφύγια προσφυγών και στις εμπόλεμες περιοχές παγκοσμίως, τα παιδιά φαίνεται να κουβαλούν το βάρος των συνεπειών των αποφάσεων αυτών. Όταν τα παιδιά και οι νέοι έχουν την ιδιότητα, την δύναμη και την γνώση να μιλήσουν αναλόγως, μπορούν να αλλάξουν τις ζωές τόσο των νέων όσο και των ενηλίκων, βοηθώντας στην επίτευξη μιας κοινωνίας με ίσα δικαιώματα για όλους».

Το βιβλίο κυκλοφορεί σε Αμερική και Ευρώπη ενώ είναι διαθέσιμο και κατά παραγγελία μέσω της AMAZON. Αξίζει ωστόσο να σημειωθούν μερικές από τις αφιερώσεις του βιβλίου από την Malala Yousafzai λέγοντας πως «Αυτό το βιβλίο είναι ένας οδηγός για κάθε νέο που πιστεύει σε έναν καλύτερο κόσμο» και από την Greta Thunberg λέγοντας πως «Είναι το τέλειο βιβλίο για τους νέους που ενδιαφέρονται για τον κόσμο και θέλουν να κάνουν τη διαφορά».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

Photo by @rihannaofficilal

Η Rihanna έγινε μαμά

Η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της ASAP Rocky υποδέχτηκαν το πρώτο τους μωρό
Γιώργος Γκαρακλίδης
 |  CELEBS