ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Αυτή είναι η πρώην σύντροφος του Φειδία Παναγιώτου

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τον χωρισμό τους.

Μαρία Καραμάνου

Οι ευρωεκλογές 2024 ολοκληρώθηκαν και οι υποψήφιοι που εκλέχθηκαν έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού. Ένας από τους πιο αξιοσημείωτους νέους ευρωβουλευτές είναι ο 25χρονος youtuber από την Κύπρο, Φειδίας Παναγιώτου, γνωστός για τα τολμηρά βίντεο με τις προκλήσεις που φέρνει εις πέρας στο διαδίκτυο.

Ο Φειδίας Παναγιώτου δεν είναι απλά ένας συνηθισμένος youtuber. Μέσα από τα βίντεό του, όπου πραγματοποιεί διάφορες προκλήσεις, κατάφερε να συγκεντρώσει έναν τεράστιο αριθμό ακολούθων και να γίνει μια από τις πιο γνωστές προσωπικότητες της κυπριακής διαδικτυακής κοινότητας. Ωστόσο, το μεγαλύτερο επίτευγμά του μέχρι σήμερα ήταν να κερδίσει τη μάχη των ευρωεκλογών, αποδεικνύοντας ότι η επιμονή και η αφοσίωση μπορούν να φέρουν την επιτυχία ακόμα και στις πιο απαιτητικές περιστάσεις.

Ο νεοεκλεγείς ευρωβουλευτής παραμένει ιδιαίτερα ενεργός στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, δίνοντας στους ακολούθους του μια ματιά στην καθημερινότητά του και στις νέες προκλήσεις που αντιμετωπίζει. Η διαφάνεια και η αυθεντικότητά του έχουν συμβάλει στη δημιουργία μιας στενής σχέσης με τους θαυμαστές του, που τον στηρίζουν σε κάθε του βήμα.

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, ο Φειδίας φαίνεται να είναι ελεύθερος αυτό το διάστημα. Προ τριετίας, είχε σχέση με την Κασσάνδρα Καμπέρη, αλλά έκτοτε δεν φαίνεται να έχει δημοσιοποιηθεί κάποια νέα σχέση. Ο νεαρός ευρωβουλευτής φαίνεται να επικεντρώνεται περισσότερο στην καριέρα του και στις νέες ευθύνες που συνεπάγεται η θέση του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ποια είναι η Κασσάνδρα Καμπέρη;

Η σχέση του Φειδία και της Κασσάνδρας ήταν ένα από τα θέματα που απασχόλησαν τους θαυμαστές του, καθώς η Κασσάνδρα είχε συμμετάσχει σε πολλά από τα βίντεο του δημοφιλούς youtuber. Η σχέση τους ήταν τόσο δημόσια όσο και η απόφαση του χωρισμού τους, την οποία ανακοίνωσαν από κοινού μέσω ενός συναισθηματικού βίντεο. Στο βίντεο εξήγησαν ότι ο κύριος λόγος για τον χωρισμό τους ήταν η απόσταση που θα προέκυπτε λόγω των σπουδών τους σε διαφορετικές χώρες.

Παρά τον χωρισμό τους, οι δυο τους φαίνεται να διατηρούν πολύ καλές σχέσεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν η συνάντησή τους πριν από έναν χρόνο, όταν έκαναν μαζί ένα podcast, αποδεικνύοντας ότι η φιλία και ο σεβασμός τους παρέμειναν άθικτα.

Η Κασσάνδρα Καμπέρη συνεχίζει τη ζωή της με δυναμισμό και φιλοδοξίες. Σπουδάζει Ψυχολογία και Φιλοσοφία στο Πανεπιστήμιο Erasmus στο Ρότερνταμ, όπου εμβαθύνει στις παγκόσμιες προκλήσεις και τους υποκείμενους παράγοντες που τις προκαλούν. Εδώ και δύο χρόνια, έχει μυηθεί στον Αποτελεσματικό Αλτρουισμό (ΕΑ), μια φιλοσοφία που την έχει οδηγήσει να επανεξετάσει τον τρόπο σκέψης της και το αντίκτυπο που επιθυμεί να έχει στον κόσμο.

Η Κασσάνδρα ασχολείται ενεργά με θέματα κοινωνικής δικαιοσύνης και προσπαθεί να συνδυάσει τις σπουδές της με πρακτικές λύσεις για την αντιμετώπιση παγκόσμιων προβλημάτων. Μέσα από το blog της, μοιράζεται τις σκέψεις της και τις εμπειρίες της, προσπαθώντας να εμπνεύσει τους αναγνώστες της να σκεφτούν πιο βαθιά και να δράσουν πιο αποτελεσματικά για την αντιμετώπιση παγκόσμιων προβλημάτων.

Μάλιστα, για τον χωρισμό τους είχε γράψει, «Δεν είναι παράξενο που κάποιος που ήταν ο καλύτερός σου φίλος σε ολόκληρο τον κόσμο δεν είναι πια καθόλου στη ζωή σου; Θέλω να πω, σίγουρα, αυτή είναι η ζωή, οι άνθρωποι έρχονται και οι άνθρωποι φεύγουν. Αλλά είναι απλά δύσκολο να το καταλάβεις. Αφού χώρισα με αυτόν που θεωρούσα ότι ήταν ο έρωτας της ζωής μου, και αφού έκοψα τελείως οποιαδήποτε επικοινωνία μεταξύ μας (επειδή κάναμε μια «συμφωνία»), κατάλαβα: Οι χωρισμοί είναι περίεργοι. Και τέλος, το μόνο που θέλω να πω είναι ''Μου λείπεις''». 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση