ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Midi jean φούστα με άσπρο strapless top και πέδιλα
 

Αθήνα Μαυρογιάννη: Όσα αποκάλυψε για την δεύτερη σύζυγο του πατέρα της

Απαντά στο αν η απουσία της συζύγου του Μαυρογιάννη της δημιουργούσε άγχος πριν ξεκινήσει το προεκλογικό του ταξίδι

Μαρία Σάββα

Το μεσημέρι της Δευτέρας 23 Ιανουαρίου η θυγατέρα του υποψήφιου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Ανδρέα Μαυρογιάννη, Αθηνά, βρέθηκε στην εκπομπή της Έλενας Θεοδόρου προκειμένου να μιλήσει για τον προεκλογικό αγώνα του πατέρα της και μεταξύ α΄λλων σχολίασε για την δεύτερη σύζυγο του.

Πιο συγκεκριμένα η παρουσιάστρια ρώτησε την Αθηνά αν ισχύει το ότι ήταν μάρτυρας στον γάμο του πατέρα της, με την νέα του σύζυγο, μαζί με τον αδελφό της, είπε: «Ναι, ήμασταν μαζί, γνωριστήκαμε όλοι μαζί. Ζούσαμε μαζί την σχέση, την γνωρίσαμε μαζί, είναι πάρα πολύ καλή". Έπειτα πρόσθεσε ότι θέλει ο πατέρας της πάντα να νιώθει καλά και να έχει κάποιο δίπλα του, σχολιάζοντας ότι κάτι τέτοιο δεν είναι τόσο πολύπλοκο.

Στην συνέχεια, όταν η παρουσιάστρια ρώτησε την Αθηνά, αν την άγχωνε το γεγονός ότι έπρεπε να σταθεί δίπλα στον πατέρα της, καθώς η νέα σύζυγος του ζει στο εξωτερικό, απάντησε: «Άγχος μπορεί όχι, αλλά ένιωθα ευθύνη. Ένιωθα ότι έπρεπε να έρθω πίσω από την Γαλλία, επειδή η σχέση με τον πατέρα μου, είναι πολύ διαφορετική αλλά και επειδή έζησα και ήμουν στην Κύπρο, ξέρω την κοινωνία και ξέρω τι γίνεται, μπορώ να προσφέρω κάτι διαφορετικό. Ήθελα να ήμουν δίπλα του, δεν ήταν τόσο το άγχος, ένιωθα ότι μπορούσα να κάνω κάτι και να βοηθήσω και αυτό με τράβηξε περισσότερο στο να έρθω».

Δείτε πιο κάτω την ολοκληρωμένη συνέντευξη: 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση