ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Julia Fox: «Δεν πρόκειται να με ξαναχρησιμοποιήσουν ανασφαλείς άντρες»

Όλα όσα αποκάλυψε για τις παλιές της σχέσεις

Μαρία Σάββα

Λίγο πριν την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας της με τίτλο «Down the Drain» η Julia Fox παραχώρησε μία αρκετά αποκαλυπτική συνέντευξη μιλώντας για τις προηγούμενες σχέσεις που είχε τα άσχημα παιδικά χρόνια, μέχρι την εποχή που ήταν dominatrix αλλά και πιο συγκεκριμένα την σχέση της με τον Kanye West.

Μιλώντας στο Rolling stone η ίδια αποκάλυψε πως ζούσε σε ένα σπίτι χωρίς αγάπη. Θυμάται να είναι μόνη για ώρες, να φτιάχνει καραμέλες με ζάχαρη και αναπτήρα βλέποντας τηλεόραση, να βρίσκεται στο σπίτι του παππού της ή κλειδωμένη στο δωμάτιό της, χρησιμοποιώντας την άμμο της γάτας για τουαλέτα όταν ο μπαμπάς της ήταν στη δουλειά. Τον αποκαλεί ανεπαρκή, όμως όταν έγινε μητέρα τού αναγνώρισε ότι «έκανε αυτό που θεωρούσε σωστό». Με τη μαμά της, δεν είναι τόσο επιεικής – «είναι αγχώδης, κρύα. Ως γονιός, προσπαθώ να είμαι το ακριβώς αντίθετο από εκείνη», είπε.

Έμαθε να παίρνει επιβεβαίωση από την προσοχή των αντρών, το μόνο που ήξερε, ήταν να την αντιμετωπίζουν σαν αντικείμενο. Ήθελε να τη διαλέγουν. «Ήθελα να είμαι σέξι και όμορφη και να πεθαίνουν για εμένα οι άντρες. Δεν με ένοιαζε που δεν ήμουν αυτό πραγματικά. Ήμουν σε άρνηση και έλεγα ψέματα στον εαυτό μου», εκμυστηρεύτηκε.

Η ίδια στην συνέχεια αποκάλυψε πως όταν ήταν μόλις 14 ετών ερωτεύτηκε για πρώτη φορά με έναν dealer ναρκωτικών, που την κακοποίησε συναισθηματικά και σωματικά. Τότε όμως κατηγορούσε τον εαυτό της γιατί ένιωθε ντροπή. Από το στρες και την προσπάθειά της να θάψει μέσα της όσα συμβαίναν, κατέληξε σε ψυχιατρική κλινική.

Λίγο πριν τα 20, ξεκίνησε να εργάζεται ως dominatrix, ένα επάγγελμα που της άρεσε «διότι δεν περιλάμβανε διεισδυτικό σεξ» και τη βοηθούσε να εκφράσει «το μίσος προς τους άντρες». Σκεφτόταν «κοίτα να δεις, έτσι κι αλλιώς, σαν αντικείμενο θα σε δουν. Οπότε βγάλε λεφτά από αυτό και καν’το με τον τρόπο σου».

Στην συνέχεια μίλησε για την σύντομη σχέση που είχε με τον Kanye West, η οποία ξεκίνησε σε μία περίοδο που εκείνη ήταν έξαλλη με τον πατέρα του γιου της, ο οποίος ήταν απών. Πιστεύει, μάλιστα, ότι έτσι ήταν κι ο Κάνιε – «νομίζω με χρησιμοποίησε για να εκδικηθεί την πρώην γυναίκα του. Γι’ αυτό και χωρίσαμε έναν μήνα μετα», δήλωσε. Όταν, μάλιστα, γράφτηκε και το άρθρο στο Interview Magazine με την προετοιμασία της για το ραντεβού της, οι υποψίες της επιβεβαιώθηκαν. «Όταν κατάλαβα τι συνέβαινε, είπα ότι δεν ήθελα άλλο να συμμετάσχω».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση